Antena Meniu Search
x

Taximetrist român înjunghiat mortal în Londra. Bărbatul se pregătea să se însoare anul acesta

Gabriel Bringye, un român de 37 de ani, a murit în Londra, unde lucra ca taximetrist, după ce a fost înjunghiat mortal de unul dintre clienţii săi.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 19.02.2021, 21:06

Vezi și
  • Românul înjunghiat mortal în Londra avea 37 de ani.
  • Românul înjunghiat mortal în Londra era din Oradea.

Atacul asupra românului s-a produs în cursul zilei de joi, trupul neînsufleţit al lui Gabriel fiind descoperit în maşina sa, în apropierea unei şcoli din zona Tottenham.

Conform Daily Mail, trupul neînsufleţit al românului a fost descoperit după ce un şofer de autobuz a alertat forţele de ordine după ce a observat că românul nu mişcă în maşina sa.

La 40 de minute de la sosirea poliţiştilor şi a medicilor a fost declarat oficial decesul românului.

Gabriel Bringye era din Oradea, dar locuia de 13 ani în Marea Britanie alături de logodnica sa, Mara.

De altfel, cei doi ar fi vrut să se căsătorească de ceva timp. Chiar dacă planurile le-au fost date peste cap, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi sperau să se căsătorească anul acesta.

Extrem de afectată de tragedie, logodnica românului a refuzat să vorbească despre uciderea românului din Anglia, însă sora lui Gabriel şi prietenii acestuia au oferit detalii importante oamenilor legii.

Se consideră că Gabriel Bringye a fost ucis de un client cu care a avut un conflict spontan sau în urma unui atac deliberat, pus la cale cu mult timp înainte.

Anchetatorii iau în calcul a doua variantă mai ales pentru că românul a fost înjunghiat când maşina se afla într-o zonă greu accesibilă şi unde traficul este redus. În plus, se mizează şi pe ideea că românului nu i-a dispărut nimic din maşină, deci acesta nu a fost victima unui jaf.

"Planurile cu nunta au fost puse pe hold, din cauza pandemiei de coronavirus, dar Gabriel era optimist în legătură cu posibilitatea ca el şi Mara să se însoare anul acesta. Este o tragedie de neimaginat. Gabriel era cel mai cumsecade om pe care l-ai fi putut cunoaşte. Nu ar fi făcut rău niciunei muşte. Suntem cu toţii în stare de şoc. Nu ştim dacă a intrat într-un conflict cu un pasager şi a fost înjunghiat din cauza asta. Nu ne putem imagina un motiv pentru care cineva să fi vrut să-i facă rău. Nu avea copii, dar se îngrija de copiii surorii sale ca şi cum erau copiii lui. Era un unchi grozav şi care îşi ajuta mereu sora şi fratele care locuiau în apropiere de el", a fost mesajul transmis de apropiaţii lui Gabriel Bringye.

Autorităţile londoneze, în alertă maximă după uciderea românului

Autorităţile londoneze sunt în alertă maximă, după uciderea românului Gabriel Bringye, în condiţiile în care asasinul încă nu a fost prins.

Anchetatorii speră să afle mai multe detalii după ce analizează ultima comandă luată de acesta.

În plus, autorităţile londoneze sunt în alertă maximă pentru că Gabriel Bringye este a 15-a persoană care îşi pierde viaţa în Londra prin înjunghiere, de la începutul anului şi până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Taximetrist român înjunghiat mortal în Londra. Bărbatul se pregătea să se însoare anul acesta