Antena Meniu Search
x

Un adolescent, principalul suspect în cazul uciderii taximetristului român din Londra

Poliţiştii care investighează moartea taximetristului român din Londra au făcut deja o arestare. Princpialul suspect ar fi un băiat de 15 ani.

de Monica Palade

la 20.02.2021, 14:57

Un adolescent, principalul suspect în cazul uciderii taximetristului român din Londra

Adolescentul fusese arestat sub suspiciunea de jaf în legătură cu o infracțiune separată. Tânărul a rămas în custodia poliţiei.

O tragedie românească în Londra

Gabriel Bringye, un român de 37 de ani din Oradea şi care lucra ca taximetrist în Londra, a murit după ce a fost înjunghiat mortal de unul dintre clienţii săi.

Oamenii legii au fost chemaţi, miercuri, 17 februarie, pe Jarrow Road, N17, în jurul orei 19:21, unde taximetristul fusese găsit inconştient într-o maşină. Bărbatul fusese înjunghiat, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta a fost declarat mort câteva minute mai târziu. 

Drama este cu atât mai mare cu cât Gabriel Bringye, care locuia de 13 ani în Marea Britanie alături de logodnica sa, Mara, urma să se căsătorească. Planurile le-au fost date peste cap, din cauza pandemiei de coronavirus, iar cei doi sperau să îşi vadă visul împlinit anul acesta.

Extrem de afectată de tragedie, logodnica românului a refuzat să vorbească despre uciderea românului din Anglia.

Detectivii de omucidere continuă cercetările şi fac apel la toţi cei care pot oferi informaţii despre ce s-a întâmplat în acea seară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un adolescent, principalul suspect în cazul uciderii taximetristului român din Londra