Antena Meniu Search
x

Foto Şase copii se luptă să trăiască, după ce piscina în care au intrat avea de 250 de ori mai mult clor decât în mod normal, în Rusia

Şase copii se luptă să trăiscă, după ce o piscină din Rusia a folosit o cantitate de clor de 250 de ori mai mare decât ar fi fost normal. În total, 30 de persoane au fost otrăvite din cauza substanţei, printre care şi 21 de şcolari.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 07.12.2020, 16:23

Şase copii se luptă să traiscă, după ce au intrat în piscină
O piscină din Rusia avea de 250 de ori mai mult clor decât în mod normal - Profimedia Images
  • O piscină din Rusia a pus de 250 de ori mai mult clor în apă decât ar fi fost normal
  • Şase copii se luptă acum să supravieţuiască

30 de persoane au fost intoxicate după ce au mers la o piscină în care fusese folosit mai mult clor decât în mod normal. Mai exact, cantitatea a fost de 250 de ori mai mare. Printre aceştia, 21 de şcolari au fost afectaţi de incidentul petrecut în Rusia. Cei mai mulţi dintre oameni au fost spitalizaţi.

Şase copii se află în stare gravă şi se luptă să traiască. Aceştia au fost duşi la terapie intensivă şi au fost conectaţi la aparate cu oxigen, potrivit dailymail.co.uk.

Victimele au avut probleme de respiraţie şi la nivelul ochilor. 

Victimele neglijenţei

Potrivit autorităţilor locale, se pare că acest lucru a fost posibil după ce angajaţii piscinei nu ar fi fost suficient de atenţi atunci când au vrut să cureţe piscina. 

Mai mulţi oficiali s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, alături de echipele responsabile pentru preluarea probelor ce urmează a fi analizate. 

Piscina a fost închisă și în cauză a fost deschis un dosar penal. O anchetă este acum în curs de desfăşurare, pentru a afla cum a fost posibil ca o cantitate atât de mare de clor să fie eliberată în apă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Şase copii se luptă să trăiască, după ce piscina în care au intrat avea de 250 de ori mai mult clor decât în mod normal, în Rusia