Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini terifiante: o româncă a fost bătută şi jefuită în Londra de doi interlopi, tot români. Copiii victimei, martori la scena teribilă

Sub privirile înmărmurite ale copiilor ei, o mamă a fost trântită la pământ de bărbaţii care au mers direct la ţintă pentru a fura aproape două mii de lire sterline.

de Redactia Observator

la 12.07.2017 , 20:31

Sub privirile înmărmurite ale copiilor ei, o mamă a fost trântită la pământ de bărbaţii care au mers direct la ţintă pentru a fura aproape două mii de lire sterline.

În imaginile de pe camera de supraveghere se vede cum cei doi români intră nestingheriţi în rulotă. O atacă pe femeia care încearcă, în zadar, să riposteze. 

Unul dintre hoţi caută printre lucrurile familiei, iar celălalt se asigură că victima nu le încurcă planurile.

Vezi și

Mama a fost bătută chiar în faţa copiilor, dar şi cei mici au fost bruscaţi. Apoi, hoţii au plecat cu 1.700 de lire sterline.

La câţiva kilometri distanţă, soţul femeii trecea şi el prin clipe de coşmar. Trei români au încercat să-i fure maşina.    

Atacul a avut loc în cartierul londonez Barking şi a fost surprins de camera de supraveghere din rulotă.

Victimele abia ajunseseră în Marea Britanie după un drum lung început în Germania. Transportau în rulotă produse româneşti pe care ar fi urmat să le vândă conaţionalilor din Londra.

Câştigul financiar suplimentar la care sperau le-a adus, însă, ghinion. Femeia atacată are corpul plin de vânătăi, iar copiii sunt traumatizaţi după  scena violentă.

Comunitatea românească s-a mobilizat pentru a ajuta la identificarea autorilor jafului după ce imaginile au fost postate online. Familia a depus plângere împotriva agresorilor, iar acum, poliţiştii britanici îi caută pe indivizi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Imagini terifiante: o româncă a fost bătută şi jefuită în Londra de doi interlopi, tot români. Copiii victimei, martori la scena teribilă