Antena Meniu Search
x

Scrisoare emoționantă a unei fetițe de 9 ani, pentru mama bețivă: "Eu și frățiorul meu te iubim. Am plâns toată noaptea pentru tine"

O mamă din Marea Britanie, care și-a încuiat copiii în casă timp de două zile pentru a merge la petreceri cu droguri și alcool, a fost scutită de închisoare de către judecătorii din Regat. "Nu am nicio simpatie pentru tine. O fac doar de dragul celor doi micuți", i-a transmis magistratul.

de Redactia Observator

la 24.02.2019, 17:07

Scrisoare emoționantă a unei copile, pentru mama sa
Fetița de nouă ani se comporta ca o adevărată mamă. Îi schimba pampersul fratelui mai mic, îl hrănea și se juca cu el - pexels.com

O mamă din Marea Britanie, care și-a încuiat copiii în casă timp de două zile pentru a merge la petreceri cu droguri și alcool, a fost scutită de închisoare de către judecătorii din Regat. "Nu am nicio simpatie pentru tine. O fac doar de dragul celor doi micuți", i-a transmis magistratul.

Femeia obișnuia să-și lase copiii, o fetiță de nouă ani și un băiețel de doar doi, singuri în casă doar pentru a-și satisface impulsul de a consuma alcool și cocaină, s-a aflat în timpul audierilor.

De altfel, într-una dintre ocazii, copila a fost nevoită să-și ia fratele în brațe și să iasă cu el pe geam, pentru a cere ajutor de la vecini. 

"Am plâns toată noaptea pentru tine și sunt foarte îngrijorată", a scris fetița pe un bilet. Pe un altul, copila își implora mama să vină acasă: '"Mama unde ești? Mi-e dor de tine. Plâng și sunt supărată. Trezește-mă când vii înapoi. Multumesc, mami". 

Fetița se comporta ca o adevărată mamă

Oamenii legii au aflat că, în ciuda vârstei fragede, fata își asuma responsabilități de adult. Într-o seară copila a fost nevoită să-și ia frățiorul în brațe și să meargă cu el la o mătușă. Aveau amândoi febră și înțepături de purici. În tot acest timp, mama lor dădea petreceri.

Procurorul de caz, Bashir Ahmed, a declarat că femeia era o "mamă devotată" până când s-a despărțit de tatăl copiilor, cu un an și jumătate înainte. După acel moment comportamentul ei a scăpat de sub control. "Îi încuia în casă fără nicio metodă de a comunica cu ei, fără telefon. Nu era acasă nici când copii se trezeau", a declarat el. 

"​Am plâns toată noaptea pentru tine și sunt foarte îngrijorată"

La un moment dat, fata a așteptat-o atât de mult, încât abia mai putea rezista. "Eu și frățiorul meu te iubim. Ne este dor de tine. Poți să ne trezești când te întorci. Am plâns toată noaptea pentru tine și sunt foarte îngrijorată", a scris micuța pe o foaie de hârtie. Din lipsă de spațiu, copila a continuat să scrie cu rujul pe masa de bucătărie.

"Nu cred că ai nicio idee ce au cauzat acțiunile tale acestor doi copii. Ca mamă, nu mă îndoiesc că îi iubești. Sunt sânge din sângele tău. Dar sunt foarte vulnerabili și singura persoană de la care așteaptă singuranță esti tu. Cum ai putut să faci asta?", a spus judecătorul Tom Bayliss.

În timpul audierilor s-a aflat că fata de nouă ani se comporta ca o adevărată mamă. Îi schimba pampersul fratelui mai mic, îl hrănea și se juca cu el.

Judecătorul i-a mai dat o șansă

Pe 22 decembrie 2018, atunci când copii au fost găsiți, în urma apelurilor unui vecin, angajații de la serviciile sociale au găsit casa într-o dezordine de nedescris. Femeia a fost arestată și, în urma testelor, s-a descoperit că avea cocaină în sânge.

Cu toate acestea, judecătorul a decis să-i mai dea o șansă. "Nu o fac de dragul tău pentru că, sincer, nu meriți nicio simpatie. O fac de dragul celor doi micuți", a declarat magistratul. 

Femeia a primit opt luni de închisoare cu suspendare și va participa la un program de reabilitare de 20 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Scrisoare emoționantă a unei fetițe de 9 ani, pentru mama bețivă: "Eu și frățiorul meu te iubim. Am plâns toată noaptea pentru tine"