Antena Meniu Search
x

Un veteran al armatei americane a aflat printr-o scrisoare că i-a fost ucis câinele

Un veteran al armatei americane care îşi căuta câinele dispărut de o săptămână a primit o scrisoare anonimă prin care a fost informat că patrupedul său a fost împușcat pentru că săpa în gunoiul vecinului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.12.2019, 11:54

Un veteran al armatei americane care îşi căuta câinele dispărut de o săptămână a primit o scrisoare anonimă prin care a fost informat că patrupedul său a fost împușcat pentru că săpa în gunoiul vecinului.

Chad Stricker, în vârstă de 43 de ani din Mississippi îşi petrecuse ultimele 6 zile în căutarea câinelui său, Nymeria. Patrupedul de 10 luni avea un ochi lipsă, lucru ce i-a îngreunat de altfel întoarcerea la timp la stăpânul său.

Ulterior, veteranul a găsit în cutia poştală biletul, însoţit de zgarda care aparţinea câinelui.

„Îmi pare rău să vă informez, dar câinele dvs. a fost împuşcat şi ucis sâmbătă seara, în timp ce săpa prin gunoiul meu. Nu a suferit şi nu mi-a făcut plăcere să îl omor. Există însă o lege privind animalele lăsate libere în această zonă pe care ar trebui să o respecţi, astfel încât să nu mai fiu nevoit să-ţi omor mai multe animale de companie” au fost rândurile scrise de criminalul anonim.

Zgarda avea ataşată o carte de „identitate” cu fotografia patrupedului, o descriere a personalităţii acestuia, precum şi adresa şi numărul stăpânului.

Prietena veteranului, Katharine Graversen Murray a postat în amintirea patrupedului o fotografie emoţionantă, spunând că atunci când era pui, un câine fără stăpân l-a atacat şi l-a lăsat fără vedere la ochiul drept, însă această problemă nu i-a afectat dorinţa de a se juca şi de a oferi iubire celor din jur.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ziua incidentului, Nymeria ieșise la plimbare cu fratele ei mai mare, un lup alb pe nume Ghost.

La întoarcere însă, Ghost s-a întors singur, moment în care toţi au ieşit în căutarea Nymeriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un veteran al armatei americane a aflat printr-o scrisoare că i-a fost ucis câinele