Antena Meniu Search
x

Video Şeful Siemens, declaraţii controversate la Forumul de la Davos: Renunţarea la carne "va avea un impact major"

Finanţiştii și oficialii guvernamentali de top de la Davos au un optimism precaut cu privire la revenirea economiei globale. Predicţiile de la forumul economic vin în contextul în care Beijingul a renunţat la măsurile draconice anti-COVID, Statele Unite lansează un număr fără precedent de investiții în energia verde și Europa de Vest se adaptează la impactul războiului Rusiei în Ucraina. Preşedinte Siemens a reuşi, la rândul său, să se facă remarcat prin declaraţiile sale.

de Redactia Observator

la 21.01.2023, 07:16

Vezi și

Valuri a făcut însă şeful Siemens, care cred că lumea ar fi mai bogată şi mai sănătoasă, dacă ar renunţa la carne. 

Jim Hagemann Snabe, preşedinte Siemens: "Dacă un miliard de oameni nu ar mai consuma carne, vă spun că ar exista un impact major. Nu numai că ar avea un impact major asupra sistemului alimentar actual, dar va inspira şi inovarea unor alte sisteme alimentare. Şi eu prezic că în viitor vom avea proteine care nu provin din carne. Probabil că vor avea un gust chiar mai bun, deci nu înţeleg de ce am încerca să copiem carnea, când am putea avea un gust şi mai bun. Vor produce zero carbon şi vor fi mult mai sănătoase."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Şeful Siemens, declaraţii controversate la Forumul de la Davos: Renunţarea la carne "va avea un impact major"