Antena Meniu Search
x

Sentinţă record în procesul unui român condamnat în Spania pentru proxenetism

Sentinţă record în procesul unui român condamnat în Spania pentru proxenetism. Bărbatul va petrece următorii 44 de ani după gratii, printr-o decizie definitivă a Curţii Supreme

Vezi și

Sentinţă record în procesul unui român condamnat în Spania pentru proxenetism.  Bărbatul va petrece următorii 44 de ani după gratii, printr-o decizie definitivă a Curţii Supreme

Magistraţii instanţei supreme din Madrid nu au găsit nici cel mai mic motiv pentru care să arate clemenţă faţă de român. Au decis că în cazul lui Iulian Tudorache se impune cea mai mare pedeapsă posibilă pentru proxenetism.

Alături de alte 21 de persoane, tot originare din România, bărbatul exploata, sechestra, ameninţa, bătea şi chinuia fetele pe care le obliga să se prostitueze. Reţeaua condusă de românul din Feteşti a fost destructurată în 2012.

Poliţiştii au declanşat ancheta după ce una dintre tinerele controlate de Tudorache şi complicii săi a reuşit să scape.

Alături de Tudorache mai sunt anchetate în dosar 12 rude, inclusiv soţia şi fiica acestuia. Recordul precedent al unei condamnări pentru proxenetism a fost tot al unui român din Spania. Sentinţa în cazul temutului Ion Clămparu a fost de 30 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Sentinţă record în procesul unui român condamnat în Spania pentru proxenetism