Antena Meniu Search
x

Separatiștii NEAGĂ DOBORÂREA Boeing-ului și DAU VINA pe ucraineni

Separatiștii din regiunea Donețk încearcă să se spele pe mâini de tragedia aviatică de la frontiera ruso-ucraineană

Separatiștii din regiunea Donețk încearcă să se spele pe mâini de tragedia aviatică de la frontiera ruso-ucraineană

Presa rusă scrie că, potrivit unor martori oculari din regiunea Donețk, aeronava Boeing 777, a fost atacată de un avion de vânătoare ucrainean SU-25. După ce a explodat, avionul s-a desfăcut în două bucăți și s-a prăbușit pe teritoriul Republicii Populare Donețk.

Martorii citați de russian.rt.com au comunicat că după ce a atacat Boeing-ul, SU-25 al forțelor aeriene a Ucrainei a fost doborât de către separatiști și s-a prăbușit pe teritoriul Republicii Populare Lugansk în regiunea localității Krasnovo Lucia.

Separatiștii au format grupe care au început căutările avionului ucrainean doborât.

Ulterior, aceeași sursă a anunțat că, de fapt, presupusa rachetă ucraineană care a doborât Boeingul 777 malaysian a avut ca țintă aeronava prezidențială a Federației Ruse, citând surse din cadrul flotei Federației Ruse. Avionul lui Putin se întorcea din America Latină iar linia de zbor a Boeing 777 a Malaysia Airlines se intersecta în apropierea Varșoviei cu avionul prezidențial.

Deschide.md precizează că inițial Igor Strelkov, liderul separatiștilor din Donețk a postat pe una dintre rețele de socializare un mesaj prin care își asumă doborârea unui avion ucrainean AN-26, care ulterior s-a dovedit că nu era un AN-26 ucrainean, cum credeau teroriștii din estul Ucrainei, ci o aeronavă de tip Boeng-777 a companiei MalayezianAirlines.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Separatiștii NEAGĂ DOBORÂREA Boeing-ului și DAU VINA pe ucraineni