Antena Meniu Search
x

Şi-a ucis iubita şi pe părinţii acesteia, supărat că nu-şi poate trăi povestea de dragoste. Apoi a încercat să se sinucidă. S-a întâmplat în Rusia

Triplă crimă dintr-un motiv aparent banal. Supărat că nu i se dă voie să îşi trăiască povestea de dragoste, alături de iubita sa, un bărbat de 22 de ani a ucis-o pe tânăra de 18 ani, dar şi pe părinţii acesteia, cei care îi interziseseră fetei să-l mai vadă.

de Monica Palade

la 12.01.2021, 22:22

Tanara ucisă de iubit
Şi-a ucis iubita şi pe părinţii acesteia, supărat că nu-şi poate trăi povestea de dragoste. Apoi a încercat să se sinucidă. S-a întâmplat în Rusia - Profimedia
  • A ucis de trei ori din supărare
  • O poveste de iubire sfârşită într-o baltă de sânge
  • Viitor spulberat în numele iubirii

Rustam Akhmadullin a intrat în casa iubitei sale, Kamilya Tukhvatullina, ca să-i confrunte pe părinţii săi că nu îi dau voie să se vadă cu el. De aici a izbucnit o ceartă puternică, iar în final aceasta a dus la crimă.

Trupurile lui Farida Tukhvatullina, 59 de ani, şi al soţului său, Rafael, 62 de ani, au fost găsite lângă fiica lor, într-un apartament din Kazan, Rusia.

O poveste de iubire sfârşită într-o baltă de sânge

„Din primele investigaţii, crima a avut loc pentru că părinţii adolescentei erau împotriva relaţiei lor. Aşa că i-a ucis pe toţi, înainte de a încerca să se sinucidă”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei pentru presa locală, potrivit The Sun.

Jurnaliştii ruşi mai spun că aceştia au încercat să fugă, dar au fost prinşi şi ucişi în hol. După asta, Akhmadullin a încercat să se sinucidă şi s-a aruncat de pe fereastră, de la etajul 4.

„Bărbatul a fost dus la spital în stare gravă. A fost supus unei intervenţii chirurgicale. În acest moment se află la terapie intensivă”, a declarat un oficial din Ministerul Sănătăţii.

Viitor spulberat în numele iubirii

Poliţia mai spune că fata era studentă în primul an la Psihologie şi Pedagogie. Îl întâlnise pe cel care avea să-i devină criminal în urmă cu câteva luni pe o reţea de socializare, unde ea era membru activ al unor grupuri precum „un motiv bun pentru a fi îndrăgostită”.

Prietenii spun că bărbatul a făcut impresie bună şi au fost şocaţi să afle că acesta a ucis trei persoane. Rustam Akhmadullin şi-a finalizat recent serviciul militar și a început un curs universitar finanțat prin lucrul la uzina de aviație din Kazan.

Unul din vecinii familiei a declarat pentru presa locală: „Suntem cu toţii în stare de şoc, erau o familie grzavă, abia recent şi-au renovat apartamentul. Mama şi fiica erau extrem de apropiate, mereu se plimbau împreună. Nu puteai spune nicio vorba rea despre niciunul dintre ei. S-a întâmplat un lucru terbil. Nu-mi vine să cred că toţi trei sunt morţi”.

Ancheta este în curs de desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Şi-a ucis iubita şi pe părinţii acesteia, supărat că nu-şi poate trăi povestea de dragoste. Apoi a încercat să se sinucidă. S-a întâmplat în Rusia