Antena Meniu Search
x

Simona Halep luptă pentru numărul 1 mondial

Simona Halep merge în sferturi la Australian Open. După cinci meciuri şi tot atâtea înfrângeri în faţa ei, românca şi-a luat în sfârşit revanşa în faţa Yaninei Wickmaier

Vezi și

Simona Halep merge în sferturi la Australian Open. După cinci meciuri şi tot atâtea înfrângeri în faţa ei, românca şi-a luat în sfârşit revanşa în faţa Yaninei Wickmaier

6 la 4, 6 la 2 şi Simona merge în sferturi la Australian Open. Halep a avut nevoie de o oră şi douăzeci de minute ca să treacă fără emoţii de belgianca Yanina Wickmaier.

"Sunt mulţumită de performanţa mea pentru că am jucat de cinci ori în faţa ei şi m-a învins. Deci acum mi-am luat revanşa şi sunt foarte fericită că astăzi am jucat cel mai bun tenis al meu pe teren".

Pentru un loc în semifinală, Simona Halep o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Makarova, numărul 11 WTA. Românca şi-a asigurat deja 430 de puncte şi un cec de 340.000 de dolari australieni. Anul trecut, Halep s-a oprit în sferturi. Însă de atunci a căpătat experienţă, are un antrenor nou şi. un alt look. Cu părul mai lung şi mai închis la culoare, Simona nu mai seamănă deloc cu copilul timid de la Constanţa.

2014 a fost un an plin şi obositor. Atât pe terenul de tenis, cât şi în viaţa personală. Simona s-a împărţit între competiţii, câteva escapade la plajă şi. evenimentele din familie. Momentul de tensiune maximă rămâne însă Roland Garros.

Deşi a cedat atunci titlul în faţa Mariei Sharapova, Simona are şanse să devină numărul 1 mondial dacă va câştiga acum în Australia, iar Serena Williams şi eterna rivală, rusoaica Sharapova se opresc în optimi, respectiv semifinale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Simona Halep luptă pentru numărul 1 mondial