Antena Meniu Search
x

Şocant! O femeie este alergică la apă! Chiar şi lacrimile o pot ucide

O femeie din Anglia duce o viaţă de coşmar. Aceasta a fost diagnosticată cu o boală rară ce nu îi permite să intre în contact cu nici o picătură de apă.

 O femeie din Anglia duce o viaţă de coşmar. Aceasta a fost diagnosticată cu o boală rară ce nu îi permite să intre în contact cu nici o picătură de apă.

Barbara Ward, în vârstă de 43 de ani a aflat de cumplita boala de care suferă după ce a ajuns în stare gravă la spital din cauza unui simplu duş. Femeia a fost spitalizată după ce a intrat în şoc anafilactic sever. Aşa că Barbara nu riscă să moară la feicare contact cu apa.

Orice picătură îi declanşează o erupţie pe corp ce îi provoacă dureri groaznice şi îi îngreunează respiraţia. Astfel, femeia este nevoită să îşi administreze zilnic doze de antibiotice şi calmante puternice.

Medicii nu au reuşit să găsească o explicaţie pentru starea femeii până în acest moment. Se ştie doar că unul din 230 de milioane de oameni suferă de această boală.

Barbara face baie doar de două pe săptămână şi nu mai mult de un minut. Chiar şi aşa nu poate evita durerea. Şi spălatul vaselor este un pericol pentru femeie.

"Nu pot fi o mamă normală, nu mă pot juca cu copiii mei deoarece aş putea transpira şi aş intra în şoc. Când plouă trebuie să stau închisă în casă, iar când ies afară trebuie să port mereu o umbrelă cu mine. Nu pot citi nici măcar postările triste de pe Facebook deoarece m-ar putea face să plâng. Pare de necrezut, dar trebuie să trăiesc aşa. Viaţa mea este foarte limitată", spune aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Şocant! O femeie este alergică la apă! Chiar şi lacrimile o pot ucide