Antena Meniu Search
x

Șofer român de TIR, băut, filmat când merge pe contrasens pe Autostrada A10 din Italia (Video)

Șoferul român de TIR care a mers băut la volan, pe contrasens, pe Autostrada A10 din Italia a fost filmat. O înregistrare video a fost dată publicității de poliția italiană.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 13.07.2019, 16:07

Șoferul român de TIR care a mers băut pe contrasens pe Autostrada A10 din Italia a fost filmat Vezi și

Șoferul român de TIR care a mers băut la volan, pe contrasens, pe Autostrada A10 din Italia a fost filmat. O înregistrare video a fost dată publicității de poliția italiană.

Românul a fost filmat vineri în timp ce se strecura printre mașini, pe contrasens pe Autostrada A10, între Bordighera și Sanremo.

Într-o înregistrare video a poliției italiene, șoferul de TIR poate fi văzut cum pleacă de pe refugiu și intră pe contrasens, îndreptându-se către un tunel.

La ieșirea din tunel însă, după mai bine de 2 kilometri, românul și-a dat seama că e pe contrasens și oprește în dreptul unui refugiu. În urma unor manevre, în care a avariat și parapetul de pe mijlocul autostrăzii, el a întors și a plecat către Franța.

Șoferul român a fost prins în apropiere de frontiera franceză. A fost supus alcooltestului, iar polițiștii italieni au descoperit că bărbatul urcase băut la volan. Avea alcoolemia 1,8 mg/l în aerul expirat.

Potrivit ziarului Corriere della Serra, românul a primit o amendă de 6500 de Euro, iar TIR-ul i-a fost luat de poliția italiană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Șofer român de TIR, băut, filmat când merge pe contrasens pe Autostrada A10 din Italia (Video)