Antena Meniu Search
x

Soţ şi soţie pe motocicletă, spulberaţi de un şofer care a fugit de la faţa locului, în Anglia. Cinci copii au rămas orfani: "Este oribil"

Accident teribil pe o stradă din Acocks Green, Birmingham. Doi părinţi care se aflau pe o motocicletă au fost spulberaţi de şoferul unui autoturism. Bărbatul a fugit de la faţa locului. Localnicii spun că astfel de accidente se întâmplă regulat din cauza benzilor îngustate de maşinile parcate pe trotuar.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.06.2021, 17:06

Imagini de la faţa locului
Soţ şi soţie pe motocicletă, spulberaţi de un şofer care a fugit de la faţa locului, în Anglia - Twitter / rogerbhx

Cinci copii au rămas orfani după ce motocicleta pe care o conduceau părinţii a fost lovită de o maşină marca Saab, albastră, în Acocks Green, Birmingham, la ora 17:45, ieri. Un echipaj de salvare s-a prezentat la fața locului, dar în ciuda eforturilor depuse, cei doi părinţi au fost declaraţi decedaţi.

Autoturismul marca Saab, de culoare albastră, a fost găsit ulterior de polițiștii din apropiere. Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost arestat sub acuzarea de ucidere din culpă. Autostrada a fost închisă timp de câteva ore, în timp ce anchetatorii au examinat locul accidentului.

Martorii au descris clipele cumplite

Consilierul Lib-Dem, Roger Harmer, locuiește la 200 de metri distanță de locul accidentului și a spus că zona este intens circulată, motiv pentru care accidentele se întâmplă cu regularitate: „În anumite părţi ale străzii maşinile sunt parcate pe trotuar. Dacă maşinile merg cu 30km/h au timă să încetinească cât să poată depăşi maşinile parcate, dar obstacolele nu pot fi evitate dacă oamenii merg cu viteză mare. Mi-ar plăcea să fie instalate camere pentru viteză în această zonă. Poliţia are în mod regulat radare mobile pe drum şi prin o mulţime de persoane care nu respectă legea”

„Am auzit un bubuit de pe drum și am fugit. Erau doi oameni întinși pe caldarâm de cealaltă parte a drumului și sângerau puternic. Motocicleta era în faţa lor, răsturnată. Maşina nu era acolo. O mulţime de oameni se strânseseră în jurul lor şi am verificat pulsul, dar nu dădeau niciun semn de viaţă. Cred că bărbatul era deja mort, el sângera atât de mult, dar paramedicii au încercat să o salveze pe femeie. A fost destul de traumatizant să aud coliziunea și să mă duc să-i văd murind. Am presupus că a avut loc un accident, deoarece se întâmplă foarte mult pe aici, dar este prima dată când cineva a murit” a povestit Saif Minhas, în vârstă de 47 de ani, tatăl a patru copii, vânzător în apropiere.

„Nu am observat până la aproximativ zece minute după ce s-a întâmplat când au sosit aproximativ patru ambulanțe și mai multe mașini de poliție. Am văzut prima persoană care era întinsă pe drumul din fața casei noastre, a doua persoană se afla la aproximativ 3 metri în față și bicicleta se afla la încă 5 metri distanţă. Cred că prima persoană, bărbatul, a murit imediat, dar ei, paramedicii, au încercat timpd e o oră să o reînvie pe femeie. Din câte am auzit, ei erau soț și soție. Dacă acesta este cazul, atunci este oribil. Nu i-am putut vedea deloc bine, dar am observat că au pielea albă. Acest drum este oribil și au avut loc cinci accidente de la Crăciun încoace, ceea ce este ridicol, Consiliul trebuie să facă ceva” a declarat şi Andrew Gott, în vârstă de 75 de ani, bunicul a doi copii.

„Am văzut cuplul de motocilişti întinşi pe jos după accident, apoi vecinul meu mi-a arătat înregistrarea de pe camera de supraveghere. Se vede viteza pe care o avea Saab-ul când a trecut pe lângă motocicletă pentru a o depăşi. Ei au pierdut controlul imediat după ce a trecut maşina” a mai spus o femeie din cartier.

„Accidentul s-a întâmplat pe partea opusă a drumului față de mine. Se întâmplă în fiecare weekend, deoarece există o stradă lungă cu două benzi, dar pentru că vremea este frumoasă o mulțime de oameni fac grătare şi îşi lasă maşinile parcate pe trotuar. Este tragic, dar pentru locuitorii de aici este pur şi simplu un accident care era de aşteptat să se întâmple. Avem nevoie de radare” a spus un alt rezident, potrivit Daily Mail.

Sergentul Paul Hughes, de la unitatea de poliţie West Midlands, face un apel la ajutorul populaţiei pentru orice informaţii relevante care pot ajuta la desfăşurarea anchetei.

„Un bărbat și o femeie au murit tragic și primele noastre gânduri sunt alături de familiile îndurerate în aceste momente. Încă nu este clar ce s-a întâmplat, am deschis o anchetă pentru a încerca să aflăm circumstanţele producerii accidentului. Vorbim cu oricine se afla în zonă în acel moment. Vom face tot ce putem pentru a-i sprijini pe cei care i-au pierdut pe cei dragi în această seară și aș îndemna oamenii să se gândească la ei și să nu speculeze pe scară largă. Îi rog pe toţi cei care au informaţii să vină la secţie, orice detaliu este important” a adăugat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Soţ şi soţie pe motocicletă, spulberaţi de un şofer care a fugit de la faţa locului, în Anglia. Cinci copii au rămas orfani: "Este oribil"