Antena Meniu Search
x

Soţia lui Bruce Willis spune că nu ştie dacă actorul este conştient de boala de care suferă: "Când se spune că este o boală de familie, chiar e"

Emma Heming Willis, soţia actorului Bruce Willis, a declarat luni că nu ştie dacă actorul din "Die Hard" este conştient de demenţa frontotemporală de care suferă.

de Redactia Observator

la 28.01.2024, 13:10

- Profimedia

Heming Willis a participat la emisiunea "Today" pentru a vorbi despre această boală în cadrul Săptămânii Mondiale de Conştientizare asupra Demenţei Frontotemporale, unde a spus cât de dificil a fost pentru actor şi familia acestuia să facă faţă diagnosticului.

"Este greu pentru persoana diagnosticată. Este greu şi pentru familie (...) Când se spune că este o boală de familie, chiar e", a declarat modelul în vârstă de 45 de ani.

Prezentatoarea emisiunii americane, Hoda Kotb, a întrebat-o pe soţia actorului dacă acesta este conştient de ceea i se întâmplă, la care femeia a răspuns că este "greu de ştiut". Cu toate acestea, ea a subliniat, de asemenea, că, în ciuda diagnosticului actorului, "lucruri frumoase" se întâmplă în continuare în vieţile lor şi a spus că Willis ar fi vrut ca ea şi fiicele lor să continue să simtă "bucuria vieţii".

Actorul Bruce Willis suferă de afazie

Actorul Bruce Willis s-a retras în 2022, după anunţul că suferă de afazie, o tulburare de limbaj.

Confirmarea demenţei de care suferă, care afectează lobul frontal al creierului şi provoacă tulburări de comportament, precum şi tulburări de vorbire, a venit în luna februarie a acestui an, după un comunicat transmis de familia sa pe reţelele de socializare, iar de atunci rudele au avut grijă de actor.

Timp de aproape patru decenii, Willis a jucat în numeroase producţii de succes, începând cu "Die Hard" (1988) şi continuările acestuia, dar şi în alte titluri precum "Armageddon" (1998) sau "The Sixth Sense" (2001).

De asemenea, a câştigat un Glob de Aur (a fost nominalizat de cinci ori) şi un Emmy (din trei nominalizări). 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Soţia lui Bruce Willis spune că nu ştie dacă actorul este conştient de boala de care suferă: "Când se spune că este o boală de familie, chiar e"