Antena Meniu Search
x

Soţul Reginei Elisabeta a II-a, la un pas de moarte

Soţul Reginei Elisabeta a II-a a fost la un pas de moarte! Prinţul Philip s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea. La aproape 98 de ani, el nu a renunţat la una dintre marile sale pasiuni: şofatul. Accidentul ridică mari semne de întrebare în privinţa siguranţei prinţului consort.

Vezi și

Soţul Reginei Elisabeta a II-a a fost la un pas de moarte! Prinţul Philip s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea. La aproape 98 de ani, el nu a renunţat la una dintre marile sale pasiuni: şofatul. Accidentul ridică mari semne de întrebare în privinţa siguranţei prinţului consort. Ducele de Edinburgh nu era însoţit de niciun agent de securitate. L-a salvat un şofer care a văzut ce s-a întâmplat. 

Accidentul a avut loc pe una dintre cele mai aglomerate şosele din comitatul Norfolk. Prinţul Philip ar fi mărturisit poliţiştilor că a fost orbit de razele soarelui. Totul s-a întâmplat când a încercat să iasă de pe un drum lăturalnic. Din dreapta lui a venit, însă, o maşină în care se aflau două femei şi un bebeluş de nouă luni. SUV-ul Prinţului consort a lovit atât de tare, că s-a răsturnat. 

Aflat pe drumul spre casă, un bărbat a sărit imediat în ajutorul soţului Reginei Elisabeta a II-a.

Singurul care a scăpat nevătămat este bebeluşul aflat în maşina care nu a putut evita impactul cu autoturismul de teren condus de Prinţul Philip, în vârstă de aproape 98 de ani. Cele două femei rănite uşor au fost externate azi-noapte, iar ducele de Edinburgh a fost consultat de un medic care a anunţat că nu există niciun motiv de îngrijorare.

Prinţul Philip s-a retras din viaţa publică în vara lui 2017, din cauza vârstei înaintate. El nu mai are un rol activ în angajamentele oficiale şi pare să fi refuzat inclusiv o echipă de securitate care să-l însoţească peste tot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Soţul Reginei Elisabeta a II-a, la un pas de moarte