Antena Meniu Search
x

Spargere de milioane de euro, la magazinul de lux Piaget din Paris. Cei trei hoţi au dat lovitura, apoi s-au făcut nevăzuţi

Magazinul de ceasuri şi bijuterii de lux Piaget, situat pe Rue de la Paix din centrul Parisului, a fost jefuit marţi la ora prânzului de trei persoane care au reuşit să fugă având asupra lor obiecte a căror valoare totală a fost estimată între 10 milioane şi 15 milioane de euro, au anunţat surse din Poliţia şi Parchetul din capitala Franţei, informează AFP.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 02.08.2023, 08:53

Magazinul de lux din centrul Parisului a fost jefuit
Magazinul de lux din centrul Parisului a fost jefuit - Profimedia

Rue de la Paix şi celebra Place Vendome, aflate în centrul capitalei franceze, sunt cunoscute în lumea întreagă datorită faptului că găzduiesc magazine ale celor mai prestigioase branduri de bijuterii şi de ceasuri de lux din lume, relatează Agerpres.

Spargerea, dată de 3 hoţi înarmaţi

Nicio persoană nu a fost rănită în cursul jafului de marţi, a precizat o sursă din Poliţia franceză. Parchetul din Paris a sesizat Poliţia Judiciară în vederea deschiderii unei anchete pentru jaf armat în bandă organizată şi sechestrare în bandă organizată.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, jaful a fost comis de trei persoane în jurul orei locale 13:00. Cel puţin unul dintre răufăcători avea asupra lui o armă de foc.

Precedentul jaf comis într-un magazin de lux din capitala Franţei data din 29 aprilie. Atunci, trei indivizi au coborât de pe două motociclete în faţa magazinului de bijuterii Bulgari din Place Vendome, puţin înainte de ora locală 14:00. Doi dintre ei purtau arme de foc cu ţeavă lungă, potrivit unei surse poliţieneşti, iar un agent de securitate a fost lovit. Prejudiciul a fost estimat la mai multe milioane de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » Stiri externe » Spargere de milioane de euro, la magazinul de lux Piaget din Paris. Cei trei hoţi au dat lovitura, apoi s-au făcut nevăzuţi