Antena Meniu Search
x

„Stai în buncăr ca un șobolan?”. Mesaje de furie la adresa presupusei fiice secrete a lui Vladimir Putin. Tânăra de 18 ani, asaltată pe rețelele de socializare

Presupusa fiică secretă a lui Vladimir Putin a fost asaltată cu mesaje pe rețelele de socializare, ca urmare a invaziei armate ruse asupra Ucrainei, comandată de liderul de la Kremlin, în urmă cu şase zile.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 01.03.2022, 19:06

Luiza Rozova, o studentă din Sankt Petersburg, a fost asediată cu sute de mesaje pe Instagram, din cauza invaziei. Tot mai mulți susținători ai Ucrainei aduc comentarii jignitoare, după situația tensionată pornită de ruşi în marile oraşe din Ucraina, scrie Daily Mail.

Rozova, care are 84.000 de urmăritori, a încetat să mai posteze în mod public în urmă cu cinci luni, declanșând suspiciunea că Putin ar fi cel care i-a impus acest lucru, deși contul a rămas în continuare public. 

Această suspiciune vine pe fondul afirmațiilor că Putin și-a ascuns membrii familiei într-un buncăr de lux de înaltă tehnologie într-un „oraș subteran” din Siberia, conceput pentru a fi protejat în cazul unui război nuclear .  

În ultimele zile, mai mulți utilizatori au comentat la ultima postare a lui Rozova, din octombrie 2021, acuzând-o pe adolescentă că este „fiica unui criminal, criminal de război, psihopat și dependent de droguri”.  Multe dintre comentarii includ steagul ucrainean. „Națiunea rusă trebuie să se ridice împotriva acestui dictator. Nu vrei să ai nimic de-a face cu el”, a comentat unul dintre utilizatori. 

Pe acelaşi subiect

Putin nu a recunoscut-o în mod public ca fiind fiica lui

Un utilizator care bănuiește că fata s-ar putea afla în apropiere de zona mediteraneană a mamei ei i-a spus fetei: „În timp ce te plimbi prin Monaco, oamenii din generația ta mor în Ucraina din cauza tatălui tău. Destinul tău va fi cel al Mariei Milosevic când tatăl tău va fi trimis la Haga

Alte persoane au spus că tânăra nu trebuie jignită doar din simplul motiv că ar putea fi fiica liderului de la Kremlin şi că singurul lucru pe care ea ar trebui să îl facă este să arate întregii lumi că nu este de acord cu acțiunile lui Vladimir Putin. „Nu o judeca... nu este vina ei”, acomentat un utilizator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » „Stai în buncăr ca un șobolan?”. Mesaje de furie la adresa presupusei fiice secrete a lui Vladimir Putin. Tânăra de 18 ani, asaltată pe rețelele de socializare