Antena Meniu Search
x

Foto O femeie le cere cu disperare vecinilor să nu-i mai hrănească pisica ajunsă la 7.5 kilograme

Cerinţa disperată a unei stăpâne pentru vecinii săi a ajuns virală pe reţelele de socializare. Femeia a cerut oamenilor să înceteze să îi mai hrănească pisica ajunsă deja la mai bine de 7.5 kilograme.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.11.2020, 13:39

  • Felina ar putea mânca și mâncarea lăsată afară pentru arici.
  • Fotografiile au devenit virale, spre fericirea internauţilor.

Sheena Wilson a încercat să îşi înveţe animalul de companie, o felină pe nume Iris, la o dietă după ce pisica a început să ia serios în greutate.

În ciuda încercărilor ei de a o hrăni corespunzător pentru a da jos din greutate, Iris a continuat să se îngraşe, ajungând în prezent la mai bine de 7.5 kilograme, iar numărul pare să crească.

Stăpâna a povestit că pisica ei „se preface neglijată” şi încearcă să păcălească oamenii pentru a crede că „are burta goală” ca să primească mai multă mâncare.

„Este din ce în ce mai mare!”, a adăugat Sheena. „Nu o putem ține cu forţa doar în casă, iar dieta ei, după cum puteți vedea, nu merge prea bine”.

Sheena Wilson din Devon a lansat un apel disperat către vecinii ei pe pagina de Facebook după ce a ajuns la concluzia că trebuie să-i fie cumva strecurate gustările, din moment ce ea nu îi oferă alte mese de-a lungul zilei. Suspectează inclusiv că felina, ajunsă deja la obezitate, ar putea mânca și mâncarea lăsată afară pentru arici.

Doamna Wilson a descris-o pe Iris ca fiind o „divă” căreia îi place să fie „în centrul atenției”. Totuşi se teme pentru sănătatea acesteia mai ales că încercarea de a pierde în greutate este vitală pentru felina care trebuie să fie operată curând.

Fotografiile haioase cu pisica au devenit virale pe internet, potrivit Daily Mail, internauţii amuzându-se de modul hilar în care pisica se preface nevoiaşă doar pentru a obţine ceva bun de ronţăit.

Totuşi, animalele supraponderale, cum ar fi pisicile, riscă să aibă probleme de sănătate pe termen lung, inclusiv boli de inimă și diabet, dacă nu slăbesc.

„Refuză să accepte dieta şi continuă să cerşească delicii. Devine o problemă pentru ea, întrucât doar capul îi mai încape acum prin clapa ataşată la uşă pentru animale, a trebuit să o scoatem din funcţiune pentru a nu se răni. După cum se poate vedea însă nu-i pasă. Ne dorim însă să o avem cu noi cât mai mult timp”.

O pisică medie cântărește aproximativ 3,5 kg - deși se știe că rasa British shorthair este puţin mai mare, bărbaţii pot ajunge până la 5 kilograme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O femeie le cere cu disperare vecinilor să nu-i mai hrănească pisica ajunsă la 7.5 kilograme