Antena Meniu Search
x

Statele Unite ale Americii, record mondial de infectări cu noul coronavirus într-o singură zi

Autoritățile din Statele Unite ale Americii au raportat peste 100.000 de infectări noi cu noul coronavirus, pentru ultimele 24 de ore, ceea ce înseamnă un adevărat record mondial.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 31.10.2020, 08:20

Cehia și Belgia au înregistrat record de decese provocate de coronavirus
Peste 100.000 de americani au fost găsiți ca fiind infectați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore - Hepta
  • Peste 100.000 de americani s-au infectat cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore.
  • Belgia și Cehia, record de decese provocate de coronavirus.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Statele Unite ale Americii au depășit, astfel, recordul stabilit de India, țară care a raportat 97.860 de infectări noi cu noul coronavirus pentru 16 septembrie.

Și, conform worldometer, dacă Statele Unite ale Americii au depășit recordul la infectări noi cu noul coronavirus, țări precum Cehia și Belgia au depășit noi bariere în ceea ce privește decesele provocate de coronavirus.

Belgia a avut 144 de decese provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore, cel mai ridicat nivel din ultimele șase luni, în timp ce Cehia a depășit, pentru prima dată, bariera de 200 de decese provocate de coronavirus în 24 de ore, raportând 216 decese noi.

Belgia a descoperit peste 20.000 de infectări noi cu noul coronavirus, are peste 1.100 de pacienți infectați cu noul coronavirus care au ajuns la Terapie Intensivă, iar cifrele arată că o treime din testele efectuate în ultimele 24 de ore au ieșit pozitive.

Cehia a raportat peste 13.600 de infectări noi cu noul coronavirus, are și ea aproape 1.100 de pacienți internați la Terapie Intensivă, iar rata de infectare a fost cam aceeași, respectiv o treime dintre testele efectuate în ultimele 24 de ore au ieșit pozitive.

La nivel global, aproape 46 de milioane de oameni au fost descoperiți ca fiind infectați cu noul coronavirus, iar aproape 1,2 milioane dintre aceștia au murit.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Statele Unite ale Americii, record mondial de infectări cu noul coronavirus într-o singură zi