Antena Meniu Search
x

Studentă lovită cu pumnii, târâtă de păr apoi batjocorită de un român, în Italia. Ministrul de interne Salvini: "O bestie, trebuie castrat!"

Momente de groază trăite de o studentă în vârstă de 21 de ani, în Italia. Fata, de naţionalitate mongolă, a fost lovită şi agresată sexual de un tânăr român în vârstă de 25 de ani.

Momente de groază trăite de o studentă în vârstă de 21 de ani, în Italia. Fata, de naţionalitate mongolă, a fost lovită şi agresată sexual de un tânăr român în vârstă de 25 de ani.

S-a întâmplat la Florenţa, în noaptea de duminică spre luni, în apropiere de viaductul Marco Polo din via Varlungo, relatează Repubblica.

Tânăra a trăit clipe de coşmar. A fost lovită cu pumnii, târâtă de păr câțiva metri, apoi violată.

Imediat după atac, fata a chemat poliţia, care a găsit-o în lacrimi și în stare de șoc. A fost transportată la spital, acolo unde medicii au decis că va avea nevoie de 15 zile de recuperare.

În urma verificărilor, poliţiştii l-au arestat pe Arnăut Mustafa, un român de 25 de ani, fără reședință în Italia.

Tânărul a fost găsit într-o clădire abandonată, nu departe de locul agresiunii.

Ministrul italian de Interne: „O bestie, trebuie castrat!”

Matteo Salvini, ministrul italian de Interne, a comentat incidentul, propunând "castrare chimică" pentru român şi cei care "violează femei". 

"Aceste bestii de oameni care violează o femeie fără apărare, merită pedepse exemplare și, ca în alte țări europene, ar trebui experimentată castrarea chimică", a declarat Salvini, potrivit rotalianul.com

Autoritățile cercetează dacă există vreo legătură între acest caz și cel din luna iunie, când un alt episod de violență sexuală a fost denunțat de o femeie de origine asiatică în aceeași zonă în care a avut loc agresiunea faţă de tânăra din Mongolia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Studentă lovită cu pumnii, târâtă de păr apoi batjocorită de un român, în Italia. Ministrul de interne Salvini: "O bestie, trebuie castrat!"