Antena Meniu Search
x

Studentă de 21 de ani şi tatăl vitreg împuşcaţi mortal pe stradă, după un conflict în trafic

O studentă de 21 de ani şi tatăl ei vitreg au fost ucişi, după ce un bărbat a deschis focul în urma unei altercaţii minore din trafic.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.08.2020, 19:54

Laura Ashley Anderson şi Charles Nicholas Wall
Studentă de 21 de ani şi tatăl vitreg împuşcaţi mortal pe stradă, după un conflict în trafic - Facebook/ Jerry Morrison
  • Laura îşi strânsese bani şi îşi cumpărase recent o casă.
  • Visa să devină profesoară.

Laura Ashley Anderson, în vârstă de 21 de ani, și Charles Nicholas Wall, în vârstă de 45 de ani, au fost uciși luni în afara casei pe care tânăra tocmai o cumpărase din banii ei, strânşi de-a lungul timpului, în Georgetown, Carolina de Sud, acolo unde veniseră pentru a lua un set de chei de rezervă.

"Sunt devastată, confuză, am inima frântă. Am nervi. Nu înţeleg, cine împuşcă oameni nevinovaţi?” a declarat Kimberly Wall, soţia şi mama fetei de 21 de ani, într-o postare pe Facebook.

Potrivit membrilor familiei și prietenilor, Laura îşi cumpărase recent o căsuţă lângă intersecţia dintre strada Indian Hut și Highmarket Street și era foarte încântată să îşi înceapă noua viață de adult.

„A vrut să fie profesoară ca mama ei. Se pregătea să înceapă școala. Îşi punea totul în ordine. Totul începea să se încadreze aşa cum visase”, a declarat o prietenă a familiei, Lynn Lambert.

Tânăra era aproape gata cu procesul de mutare, dar mai făceau un drum pentru a lua un set de chei de rezervă. Când au parcat în apropiere au produs un accident minor, practic au cauzat zgârieturi minore unei alte maşini.

Un bărbat extrem de nervos pentru că îi fusese avariată maşina a deschis focul în timp ce tatăl vitreg se îndrepta înapoi spre maşină. A fost împuşcat mortal, urmat apoi de studentă. Şi un alt trecător a fost rănit în timpul accesului de furie.

„Acum trebuie să-mi îngrop unul dintre copii şi pe soţul meu.. Este anormal. Nu înţeleg de ce s-ar întâmplat aşa ceva, pur şi simplu nu înţeleg. Mi-a omorât doi dintre cei mai buni prieteni la mai puţin de 5 kilometri distanţă de casă” a mai spus mama adolescentei.

Atacatorul, pe numele său Ty Sheem Walters a fost arestat și acuzat de crimă şi se află în prezent în custodia poliţiei.

Potrivit mandatului de arestare, bărbatul ar fi tras de cel puţin două ori în tată şi o dată în Laura, ambii fiind ucişi pe loc. O a treia persoană, Paul McConnell, a fost rănită în urma atacului, dar se află în stare stabilă la spital.

Când au ajuns echipajele de poliţie, potrivit Daily Mail, atacatorul a încercat să fugă şi s-a ascuns într-o pădure din apropiere, dar datorită patrulelor şi a câinilor dresaţi special pentru astfel de intervenţii, a fost prins şi reţinut la scurt timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Studentă de 21 de ani şi tatăl vitreg împuşcaţi mortal pe stradă, după un conflict în trafic