Antena Meniu Search
x

Video "Sunt doar un martor, dacă nu chiar o victimă". Nepotul Regelui Spaniei, implicat într-o confruntare armată într-un club din Madrid

Momente neplăcute pentru nepotul regelui Spaniei. Prinţul de 24 de ani a fost implicat într-o confruntare nocturnă între două grupuri de tineri, unii înarmaţi cu cuţite, în faţa unei discoteci din Madrid.

de Redactia Observator

la 29.12.2022, 09:58

Vezi și

Cazul este anchetat de poliţie, iar vinovaţii pot ajunge la închisoare. Deocamdată, prinţul nu este acuzat de nimic. El spune că nu a luat parte, personal, la încăierare, ci doar şi-a dus la spital un prieten care fusese rănit.

"Sunt doar un martor, dacă nu chiar o victimă", declară tânărul. Dar presa şi-a amintit că el a mai fost eroul unor incidente neclare, tot prin cluburi de noapte. Froilan, grande de Spania, este al patrulea în succesiunea la tron, după mama sa, infanta Elena, şi surorile ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » "Sunt doar un martor, dacă nu chiar o victimă". Nepotul Regelui Spaniei, implicat într-o confruntare armată într-un club din Madrid