Antena Meniu Search
x

Video "Sunt o forţă a binelui în lume. Acţionez sub îndrumarea lui Dumnezeu". Andrew Tate, iritat și agresiv într-un interviu televizat pentru BBC, primul după arestare

În primul interviu televizat, acordat după arestare, Andrew Tate rămâne la fel de agresiv. Eliberat din închisoare în urmă cu două luni, influencer-ul a primit în reşedinţa sa o echipă de la BBC. A fost însă deranjat de întrebările care i s-au pus şi a reacţionat nervos. Ba chiar i-a amintit jurnalistei că este "musafir" şi că regulile le face el, nu altcineva. Cel mai mare dintre fraţii Tate a respins toate acuzaţiile care i se aduc şi spune că totul este o invenţie a presei.

de Redactia Observator

la 02.06.2023, 20:20

Vezi și

În primul interviu televizat, după ce a fost arestat, Andrew Tate apare în casa sa din Voluntari, sigur pe el, dezinvolt şi îmbrăcat la patru ace, faţă în faţă cu jurnalista de la BBC, Lucy Williamson.

Andrew Tate, influencer: Ceea ce aţi găsit sunt bucăţi de pe internet, texte de pe internet şi veniţi aici să-mi spuneţi că acestea sunt motivele pentru care ar trebui să fiu arestat.

Milionarul respinge vehement toate acuzaţiile care i se aduc şi a ţinut să precizeze că el crede în Dumnezeu.

Andrew Tate, influencer: Eu sunt cu adevărat o forţă a binelui în lume. Poate nu înţelegeţi asta încă, dar până la urmă o să înţelegeţi. Şi cred cu adevărat că acţionez sub îndrumarea lui Dumnezeu pentru a face lucruri bune, şi vreau să fac ca lumea să fie un loc mai bun.

Pe acelaşi subiect

Tate dă vina pe BBC pentru situaţia în care se află

În viziunea acestuia, chiar postul american ar fi de vină pentru situaţia în care se află. Despre fata care l-a acuzat la începutul acestui an de viol şi exploatare sexuală spune că este doar o invenţie a presei.

Andrew Tate, influencer: Este vorba despre Sophie? A, e Sophie, fără faţă, cu nume fals. O poveste care a fost inventată.

Deranjat peste măsură de întrebările primite, Andrew Tate a încercat să o pună la punct pe jurnalistă.

Andrew Tate, influencer: M-a acuzat de ceva?

Lucy Williamson, jurnalistă BBC: Manipulare emoţională sau psihologică.

Andrew Tate, influencer: Te-am întrebat ceva şi te-am primit la mine în casă.

Lucy Williamson, jurnalistă BBC: Îţi pun şi eu o întrebare.

Andrew Tate, influencer: Corect, dar nu tu eşti şefa aici, pentru că ţi-am dat voie să intri la mine în casă. Corect, dar nu eşti sefa aici, pentru că eu te-am primit în casă. Suntem egali aici, te-am primit la mine în casă, nu vii aici pe poziţie de autoritate. Eu îţi fac o favoare, postului, că vorbesc acum cu voi şi îţi spun: această Sophie, care este invenţia BBC, a cărei faţă nu există, nimeni nu ştie cine este.

Lucy Williamson, jurnalistă BBC: BBC nu a inventat-o.

Andrew Tate, influencer: Sigur că nu, pentru că voi nu inventaţi niciodată nimic. Nu a depus nicio plângere împotriva mea. Despre ce vorbim aici? Ce spune?

Lucy Williamson, jurnalistă BBC: Vorbim despre manipulare emoţională în industria pornografică pentru ca tu să câştigi bani.

Influencer-ul a ţinut să-i puncteze de mai multe că nu încurajează misoginismul

Influencer-ul a ţinut să-i puncteze de mai multe ori jurnalistei americane că nu încurajează misoginismul.

Andrew Tate, influencerVoi mă acuzaţi, îmi imaginez, ceea ce spuneţi este că sunt vinovat de chestiile de care sunt acuzat, că manipulez emoţional femei. Dacă orice femeie de pe Planetă are o problemă cu mine, îi recomand să meargă la Poliţie şi să depună plângere împotriva mea.​

Pe 19 mai, Tribunalul Bucureşti a admis propunerea de prelungire a duratei măsurii arestului la domiciliu pentru 30 de zile pentru frații Tristan și Andrew Tate, acuzați de procurorii DIICOT de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » "Sunt o forţă a binelui în lume. Acţionez sub îndrumarea lui Dumnezeu". Andrew Tate, iritat și agresiv într-un interviu televizat pentru BBC, primul după arestare