Antena Meniu Search
x

Foto Surpriza unei adolescente care a aflat că este gravidă abia când a intrat în travaliu. Tânăra din UK credea că are probleme cu spatele

O adolescentă care a continuat să aibă menstruații regulate și să poarte aceleaşi haine a fost șocată să descopere că este însărcinată abia după ce a intrat în travaliu.

de Redactia Observator

la 27.05.2021, 16:00

Surpriza unei adolescente care a aflat că este gravidă abia după ce a intrat în travaliu
Surpriza unei adolescente care a aflat că este gravidă abia după ce a intrat în travaliu - Profimedia Images

Ellisha Ford, în vârstă de 17 ani, nu avea nici cea mai mică idee ce o aşteaptă, având în vedere că abdomenul ei a rămas plat pe parcursul celor nouă luni de sarcină. Aceasta îşi continua viaţa şi activităţile zilnice fără probleme. 

Studenta a făcut și teste de sarcină, inclusiv în aceeași dimineață în care a şi născut, dar au ieşit întotdeauna negative. Singurul semn a fost în luna martie, când i s-au făcut analize de sânge și încă un test de sarcină - şi acela ieşise negativ - după ce a acuzat mai multe dureri de spate.

Medicul a spus că cel mai probabil durerile vin din cauza unor afecţiuni ale spatelui. Abia la 43 de săptămâni a mers să vadă un medic pentru o durere de stomac, când a fost descoperit adevărul incredibil.

Ellisha, din Coalville, Leicestershire, și-a amintit cum medicul i-a atins stomacul și chiar în acel moment a avut o contracție. I s-a făcut o ecografie și și-au dat seama că era în travaliu, cu o dilatație de 6 cm.

Pe acelaşi subiect

Cadoul neaşteptat i-a adus nespusă bucurie

Micul bebeluș Harper s-a născut câteva ore mai târziu, fericit și sănătos, iar mama și fiul s-au reunit cu bine în ciuda sosirii sale surprinzătoare. Ellisha a spus: ''De îndată ce doctorul mi-a pus presiune pe stomac - totul a fost cu adevărat ciudat. Și apoi au verificat și am aflat că am o dilataţie de 6 cm și mi-au spus că voi naşte în seara aceea''.

Adolescenta și-a continuat viața normal, până la trei săptămâni înainte de naștere, când a mers la o consultaţie de rutină pentru spate la clinică - ziua respectivă trebuia să fie chiar data scadenței, conform Mirror

''Când mi l-au dat înapoi, am fost şocată că el este al meu. A fost chiar ciudat și nu știam ce să cred despre asta''. De atunci au trecut aproape nouă luni de când tânăra mămică se bucură de darul neaşteptat pe care l-a primit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Surpriza unei adolescente care a aflat că este gravidă abia când a intrat în travaliu. Tânăra din UK credea că are probleme cu spatele