Antena Meniu Search
x

La 13 ani de la dispariția micuței Madeline McCann, polițiștii au un nou suspect

Au trecut 13 ani de la dispariţia fără urmă a lui Madeline McCann, o fetiţă de 3 ani aflată în vacanţă cu părinţii în staţiunea portugheză Praia da Luz. Şi investigaţiile merg, în sfârşit, pe o pistă sigură: un pedofil în vârstă de 43 de ani, cetăţean german, ar fi răpit fetiţa în seara de 3 mai 2007. Bărbatul este, în acest moment, deţinut într-o închisoare din Germania. Cel mai probabil, copilul nu mai este de mult în viaţă, cred anchetatorii. 

de Redactia Observator

la 04.06.2020, 23:35

Vezi și
  • Christian Brueckner, un german de 43 de ani, este suspectat că a ucis-o pe micuța Madeline McCann.
  • Părinții micuței speră să afle ce s-a întâmplat cu aceasta.

După 13 ani, achetatorii încă încearcă să rezolve cel mai mediatizat caz de dispariţie din istorie.

Iar noul suspect este Christian Brueckner, un pedofil şi traficant de droguri care, în trecut, a abuzat sexual mai mulţi copii.

În prezent, este închis pentru că a violat o turistă americană în vârstă de 72 de ani, în aceeaşi staţiune în care a dispărut Madeleine McCann.

Mark Cranwell, detectiv: Este un cetăţean german. În acest moment, se află într-o închisoare din Germania dintr-un alt motiv. Este alb, are 1,80 metri înălţime şi are 43 de ani, acum. La vremea aceea, avea 30 de ani.

Hans Christian Wolters, reprezentant procuratură Braunschweig: Suspectul îşi câştiga existenţa prin comiterea mai multor infracţiuni, inclusiv jafuri în hoteluri şi case de vacanţă, dar şi trafic de droguri.

În urmă cu trei ani, o cunoştinţă a suspectului a oferit un pont poliţiştilor, după ce individul i-a mărturisit la o petrecere că ştie exact ce s-a întâmplat cu Madeleine McCann. Apoi, i-a arătat o înregistrare în care abuza o femeie. Informaţiile despre trecutul pedofilului s-au potrivit ca într-un puzzle în dosarul anchetatorilor.

Christian Brueckner a locuit în oraşul Lagos, la doar cinci kilometri de Praia da Luz, locul în care Madeleine McCann a fost văzută pentru ultima oară. Adesea, mergea pe plajele din zonă la volanul unei dube. 

În noaptea dispariţiei fetiţei, telefonul lui a fost interceptat în staţiunea portugheză. A doua zi, suspectul şi-a transferat una dintre maşini pe numele unui prieten, iar la scurt timp a fugit în Germania.

Clarence Mitchell, purtătorul de cuvânt al familiei McCann: Nu-mi amintesc ca poliţia să fi avut vreodată atât de multe informaţii despre un individ. Kate şi Gerry au primit ultimele informaţii. Sunt realişti. Pur şi simplu, ei vor să afle ce s-a întâmplat cu fiica lor.

Poliţia a publicat o serie de fotografii cu cele două maşini care au fost în posesia suspectului şi fac apel la potenţialii martori pentru noi informaţii. Madeleine McCann a dispărut fără urmă în seara de 3 mai 2007 din camera de hotel din staţiunea portugheză Praia da Luz, în timp ce părinţii ei erau la un restaurant din apropiere. 

De atunci, soţii McCann au încercat să o găsească prin orice mijloace, apelând chiar şi la detectivi. Multă vreme, au fost consideraţi suspecţi că şi-au ucis copilul şi apoi au şters urmele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » La 13 ani de la dispariția micuței Madeline McCann, polițiștii au un nou suspect