Antena Meniu Search
x

Tălharul care a furat Crăciunul

Moş Crăciun a întâmpinat unele probleme în Statele Unite ale americii. A fost luat la întrebări de poliţişti. Şi nu pentru că ar fi avut un far defect la sanie. Oamenii legii l-au bănuit că ar fi spart o bancă.

Vezi și

Moş Crăciun a întâmpinat unele probleme în Statele Unite ale Americii. A fost luat la întrebări de poliţişti. Şi nu pentru că ar fi avut un far defect la sanie. Oamenii legii l-au bănuit că ar fi spart o bancă. 

La puţin timp după ora deschiderii un bărbat îmbrăcat în negru a dat buzna în această bancă. S-a apropiat de ghişeu şi i-a spus funcţionarului că are o armă. Dar nu asta l-a suprins cel mai tare pe angajatul băncii. Omul care-l tâlhărea semăna leit cu moş crăciun.

Un Grinch care s-a dat drept Moş Crăciun, purtând chiar căciula Moşului a jefuit o bancă marţi. Acum, poliţiştii au nevoie de ajutorul vostru pentru a îl prinde.

Îndrăzneala tâlharului i-a înfuriat pe localnici.

După ce au văzut înregistrarea camerei de supraveghere, poliţiştii l-au luat la întrebări pe Moş Crăciun. A fost mai degrabă o formalitate, ca să-l poată tăia de pe lista suspecţilor.

Până acum poliţiştii n-au făcut-o. Dar dorinţele moşului au tendinţa să se îndeplinească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Tălharul care a furat Crăciunul