Antena Meniu Search
x

Reacţia unui tânăr după ce a confundat termometrul iubitei cu un test de sarcină pozitiv

Ştim cu toţii că dimineaţa nu suntem întotdeauan în cea mai bună stare şi putem fi uşor duşi de nas. Greşelile se întâmplă des, iar odată cu ele apar deseori şi situaţiile comice.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.02.2019, 16:10

Ştim cu toţii că dimineaţa nu suntem întotdeauan în cea mai bună stare şi putem fi uşor duşi de nas. Greşelile se întâmplă des, iar odată cu ele apar deseori şi situaţiile comice. Acest lucru a păţit şi un tânăr care a confundat o un termometru cu un test de sarcină şi a crezut că iubita lui a rămas gravidă.

Un tânăr de 18 ani din USA, pe numele său Izaak a primit o fotografie de la prietena lui, Vanessa Marie la primele ore ale dimineţii care încerca să îi arate că...are febră.

Aceasta nu se simţea foarte bine în ultima vreme şi i-a trimis o poză cu termometrul care demonstra că avea în continuare temperatura ridicată. Fotografia a fost urmată de altfel şi de mesajul ei “Oh drace!”.

Fiind ora 4 dimineaţa, Izaak nu a înţeles foarte bine ce primise de la iubita lui şi a confundat termometrul cu un test de sarcină, iar concluzia pe care a tras-o pentru el a fost destul de şocantă. Omul credea că testul e pozitiv şi de altfel, că urma să devină tată.

Întâmplarea are acum şi părţi bune şi părţi mai puţin...bune. Partea bună este că tânărul de 18 ani care a arătat destul de clar că nu îşi dorea un copil, nici nu urma să aibă cu adevărat unul. Partea proastă este că întreg internetul ştie despre greşeala lui.

Vanessa Marie a împărtăşit cu itnernauţii mesajele pe care le-a primit de la iubitul ei şocat şi speriat, inclusiv răspunsul lui: "Cum? Ce naiba? Credeam că te protejezi”.

“Am spus: Oh drace! Pentru că erama tât de frustrată. Era ora 4 dimineaţa, eram obosită şi nu puteam să adorm până când febra mea nu scădea. Nu am primit răspunsul lui până nu m-am trezit a doua zi, pe la 11. Am râs isteric când i-am văzut reacţia” a povestit Marie.

Postarea a devenit imediat virală spre amuzamentul internauţilor, deşi unele persoane nu au fost tocmai încântate de gestul său uşor isteric ca răspuns al fotografiei.

Tânărul din Costa Mesa, California, a spus că inițial "s-a simțit ca un prost" pentru că nu a fost tocmai gentil faţă de iubita lui. Cu toate acestea, el este în regulă acum, iar relaţia lor merge cum nus e poate mai bine, conform LadBible.

“Sincer chiar nu îmi pasă ce ce spune lumea. Avem o relaţie extraordinară, puternică şi am postat fotografia pentru că povestea am considerat-o cu adevărat amuzantă, nu pentru a lăsa loc de interpretări şi răutăţi”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Reacţia unui tânăr după ce a confundat termometrul iubitei cu un test de sarcină pozitiv