Antena Meniu Search
x

Tânăr filmat când linge o îngheţată şi o pune înapoi pe raft, în magazin (Video)

Un tânăr a fost filmat în timp ce linge o îngheţată, apoi o pune înapoi pe raftul unui supermarket. Videoclipul a ajuns viral, iar el a fost condamnat la închisoare pentru 30 de zile.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 07.03.2020, 17:27

D'Adrien Anderson
Tânăr filmat când linge o îngheţată şi o pune înapoi pe raft, în magazin - Jefferson County Sheriff's Office/ Youtube @About Everything
  • Tânărul a achiziţionat ulterior cutia de îngheţată.
  • A fost conamndat la 30 de zile de închisoare.

Un tânăr a fost filmat în timp ce linge o îngheţată, apoi o pune înapoi pe raftul unui supermarket. Videoclipul a ajuns viral, iar el a fost condamnat la închisoare pentru 30 de zile.

Un tânăr din Texas a avut ideea de a se lăsa filmat de un prieten în timp ce linge îngheţata dintr-o cutie, îi pune apoi capacul şi o aşează la loc pe raftul unui supermarket.

D'Adrien Anderson, în vârstă de 24 de ani, a primit sentinţa de judecată miercuri, pentru fapta sa din august 2019, deşi camerele de supraveghere arată faptul că ulterior el s-a dus şi a luat aceeaşi cutie de îngheţată pentru a o plăti la casa de marcat.

Clipul, care nu arată însă şi momentul în care plăteşte pentru îngheţată, a strâns peste 157.000 de vizualizări pe internet.

Un mandat de arestare a fost emis pe numele lui Anderson după ce firma de îngheţată a trebuit să înlocuiască tot raftul cu marfă nouă, sigilată, ieşind în pierdere cu 1.565 de dolari.

„Acțiunile lui Anderson au provocat îngrijorări publice cu privire la siguranța și calitatea produselor oferite pentru consumul public, au afectat încrederea consumatorilor și au provocat pierderi financiare ale companiei. Acest tip de activitate nu va fi tolerat”, a declarat managerul firmei de îngheţată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit New York Post, tânărul trebuie să plătească de asemenea această sumă, plus o altă amendă de 1.000 de dolari şi să servească 180 de zile de probă şi 100 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Tânăr filmat când linge o îngheţată şi o pune înapoi pe raft, în magazin (Video)