Antena Meniu Search
x

Tânăr român de 21 de ani, răpit, sechestrat și torturat de șefii unei rețele de droguri, în Italia. Prietena lui, forțată să privească

"Asta pățesc cei care greșesc!". Polițiștii italieni au intrat în posesia unui filmuleț de câteva secunde în care un băiat român de 21 de ani apare legat de un scaun, în timp ce trei bărbați îl snopesc în bătaie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.10.2020, 10:41

Român răpit, sechestrat și torturat de șefii unei rețele de droguri, în Italia
Tânăr român de 21 de ani, răpit, sechestrat și torturat de șefii unei rețele de droguri, în Italia. Iubita lui, forțată să privească - romatoday.it / imagine cu caracter ilustrativ
  • Băiatul și prietena lui erau pe străzi peste 14 ore zilnic, tranzacționând droguri, în timp ce capii rețelei îi monitorizau non-stop.
  • Până într-o zi, când pentru cei doi a început coșmarul.

A fost nevoie de două luni de investgații pentru ca Poliția de Stat și Direcția Anti-Mafie din Roma, Italia, să înțeleagă ce s-a întâmplat la sfârșitul lunii august.

O poveste care a ieșit la iveală grație curajului unei tinere românce, prietena băiatului de 21 de ani care a fost răpit, sechestrat și torturat de traficanții de droguri. 

Fata, și ea luată cu forța de traficanți, a reușit să scape din mâinile răpitorilor și să ceară ajutorul poliției, relatează publicația Roma Today.

Coșmarul celor doi tineri români a început în 20 august.

Ajunși în zona Via San Biagio Platani, în cartierul Due Leoni, o zonă cunoscută pentru vânzarea de droguri, cei doi români au vrut să facă rapid niște bănuți, așa că au intrat în afaceri ca dealeri de stupefiante.

După un așa-zis contract cu unul dintre șefii rețelei, românii au început "munca".

Băiatul și prietena lui erau pe străzi peste 14 ore zilnic, tranzacționând droguri, în timp ce capii rețelei îi monitorizau non-stop.

Până într-o zi, când pentru cei doi a început coșmarul.

Tinerii români au fost răpiți, închiși într-un garaj și abandonați

"Lipsesc bani. Lipsesc 300 de euro", apoi, din nou: "lipsesc 300 de euro".

Asta le reproșau zi de zi șefii. Insinuări și acuzații care, într-un final, au dus la răpirea și sechestrarea românilor.

Băiatul și fata au fost răpiți, închiși într-un garaj și abandonați.

Tânărul de 21 de ani a fost legat de un scaun și snopit în bătaie, iar pe fată o puneau să privească.

După trei zile de chin, tânăra a profitat de neatenția unuia dintre răpitori și a reușit să fugă. S-a dus direct la poliție și a povestit tot ce s-a întâmplat.

În 24 august, carabinierii au reușit să captureze un tânăr egiptean în vârstă de 21 de ani, unul dintre capii rețelei de droguri.

El a fost cel care a filmat cu telefonul mobil cum tânărul român este snopit în bătaie. Apoi, i-a trimis înregistrarea fetei ca o amenințare.

Egipteanul a fost arestat, iar zilele trecute polițiștii italieni au reușit să-i prindă și pe ceilalți membri ai grupării.

Un tânăr de 25 de ani, care ar fi șeful organizației, a ajuns după gratii, fiind închis la penitenciarul Velletri.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Tânăr român de 21 de ani, răpit, sechestrat și torturat de șefii unei rețele de droguri, în Italia. Prietena lui, forțată să privească