Antena Meniu Search
x

Un tânăr și-a ucis părinții, pentru că se "săturase de ei". Și-a înjunghiat mama și tatăl și le-a aruncat cadavrele într-un râu

Un tânăr din Statele Unite și-a ucis părinții, pentru că se "săturase de ei". Și-a înjunghiat tatăl în stomac și gât și apoi mama, care era profesoaăr, și le-a aruncat cadavrele într-un râu.

Un tânăr din Statele Unite și-a ucis părinții, pentru că se "săturase de ei". Și-a înjunghiat tatăl în stomac și gât și apoi mama, care era profesoară, și le-a aruncat cadavrele într-un râu.

Cadavrele lui Susan Brill de Ramirez și Antonio Ramirez Barron, ambii de 63 de ani, au fost găsite, marți, în râul Spoon, de lângă Annawan, potrivit AP.

La scurt timp, polițiștii l-au arestat pe fiul celor doi, un tânăr de 21 de ani, care și-a recunoscut crima, după ce le-a spus prietenilor că s-a săturat de ei.

Pe acelaşi subiect

Vineri, tânărul Ramirez a așteptat ca părinții lui să adoarmă, după care s-a dus în dormitorul acestora din casa din Peoria. Bărbatul s-a folosit de un spray cu piper pentru a-l ameți pe tatăl său, după care l-a înjunghiat în stomac și în gât. Apoi, și-a înjunghiat mortal și mama, care se trezise.

Criminalul le-a înfășurat cadavrele într-un cort și le-a transportat cu mașina la 80 de kilometri de casă, aruncându-le de pe un pod.

Tânărul Ramirez a fost acuzat de crimă cu premeditare, cauțiunea fiind stabilită la 3 milioane de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un tânăr și-a ucis părinții, pentru că se "săturase de ei". Și-a înjunghiat mama și tatăl și le-a aruncat cadavrele într-un râu