Antena Meniu Search
x

Tânăr din Spania, acuzat de canibalism după ce și-a ucis și tranșat mama

Un tânăr din Spania a fost arestat după ce le-a mărturisit polițiștilor că și-a tăiat mama în 1.000 de bucați și a dat-o de mâncare la câini. Agenții l-au arestat imediat, iar acum bărbatul urmează să fie adus în fața judecătorilor.

de Redactia Observator

la 23.02.2019, 16:41

Alberto Sanchez Gomez
Bărbatul nu a trădat nicio emoție atunci când a fost chestionat de polițiști cu privire la dispariția mamei sale - metro.co.uk

Un tânăr din Spania a fost arestat după ce le-a mărturisit polițiștilor că și-a tăiat mama în 1.000 de bucați și a dat-o de mâncare la câini. Agenții l-au arestat imediat, iar acum bărbatul urmează să fie adus în fața judecătorilor.

Chelnerul șomer Alberto Sanchez Gomez, în vârstă de 26 de ani, a făcut mărturisirea atunci când ofițerii s-au prezentat la domiciliul său pentru a ancheta dispariția mamei sale, Maria Soledad Gomez. Aceștia fuseseră alertați de un prieten de-al femeii, care nu o mai văzuse de săptămâni bune.

Ajunși la locație, agenții au găsit mai multe părți ale unui corp omenesc în șase casereole mari, în apartamentul din Madrid în care cei doi locuiau. Organele vitale lipseau, iar parte din intestine erau aruncate la gunoi. 

Detaliile înfiorătoare cu privire la caz au ieșit la iveală de curând, fiind relatate în presa spaniolă, asta deși oamenii legii nu au precizat cum s-a produs crima. 

"Mama e înăuntru. Moartă. Eu și câinele am mâncat-o"

Într-o fotografie publicată recent pe internet, Sanchez apare alături de prieteni, înainte de a deveni dependent de droguri și alcool. Amicii acestuia au declarat că, în ultima perioadă, obișnuia să stea pe băncile din parcuri și să bea cu persoane fără adăpost.

Tânărul și-ar fi omorât mama în urmă cu o lună. Surse din cadrul poliției au dezvăluit că ucigașul ar fi gătit mai multe părți din trupul mamei sale, pe care le-a mâncat sau le-a dat câinelui său. De altfel, atât la prima confruntare cu polițiștii, cât și la interogatoriu, Alberto Sanchez Gomez nu a trădat nicio emoție.

Potrivit abc.es, acesta era cunoscut ofițerilor din Madrid după ce fusese reținut în mai multe rânduri pentru violență domestică asupra mamei sale.

Vecinii susțin că femeia avea adesea răni, însă dădea mereu vina pe câine.

Alberto Sanchez Gomez este în cursul unei evaluări psihiatrice și va rămâne în arest pe tot parcursul procesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Tânăr din Spania, acuzat de canibalism după ce și-a ucis și tranșat mama