Antena Meniu Search
x

Tânăr care a ucis o copilă de 14 ani cu ciocanul, condamnat la închisoare pe viață în Marea Britanie

Un adolescent din Marea Britanie a fost condamnat la închisoare pe viață după o crimă cu adevărat îngrozitoare. Băiatul a lovit năprasnic cu ciocanul o fată de 14 ani, într-un parc din Wolverhampton, după care i-a batjocorit trupul fără suflare.

de Redactia Observator

la 23.02.2019, 15:52

Un adolescent din Marea Britanie a fost condamnat la închisoare pe viață după o crimă cu adevărat îngrozitoare. Băiatul a lovit năprasnic cu ciocanul o fată de 14 ani, într-un parc din Wolverhampton, după care i-a batjocorit trupul fără suflare.

"Cel mai înfiorător caz pe care l-am văzut". Sunt cuvintele detectivului Caroline Corfield, cel care a administrat crima ce a îngrozit Regatul Unit.

Pe data de 11 aprilie a anului trecut, Viktorija Sokolova, o fată de doar 14 ani, a fost lovită într-un mod barbar de un tânăr de 17 ani pe care îl cunoscuse pe internet. Băiatul a chemat-o într-un parc din oraș, sub pretextul că vrea să-i vorbească, după care a lovit-o de cel puțin 21 de ori peste cap, cu ciocanul.

Orbit de furie, tânărul a batjocorit-o, după care i-a târăt trupul pe o distanță de 150 de metri.

Copila, confundată cu o păpușă vandalizată după atac

Atât de brutal a fost atacul încât, a doua zi, un trecător a văzut-o pe copila zăcând fără suflare pe o bancă, însă a crezut că este o păpușă vandalizată.

Potrivit Mirror Online, băiatul a negat atât acuzația de crimă, cât și cea de viol, susținând că raportul intim a fost consensual. 

Jurații britanici nu au fost deloc impresionați și l-au condamnat la închisoare pe viață. Timp de cel puțin 19 ani, ucigașul nu va putea fi eliberat sub nicio formă. 

Copilă ucisă într-un parc

(Fata, surprinsă de camerele de supraveghere înainte de a se întâlni cu criminalul)

"Șapca ei plină de sânge și cerceii au fost găsiți într-un loc și, îngrozitor, trei dintre dinții ei, ceea ce indică violența atacului. Corpul a fost apoi târât 150 de metri, unde a fost găsit", a declarat inspectorul Caroline Corfield, de la Omucideri.

"La fel ca mulți adolescenți, Viktorija testa terenul și putea fi încăpățânată, dar era o fată populară și avea toată dragostea din partea familiei și a prietenilor. Avea toată viața înainte, dar din păcate i-a fost curmată", a mai spus detectivul.

"Nu ai niciun regret"

Judecătorii au fost de aceeași părere. "E clar că ce s-a întâmplat în parc nu a fost ceva pe moment, ci foarte bine plănuit de către tine. E clar nu doar că ai plănuit să o violezi, ci și să o bați cu unealta până la moarte. Respingi orice responsabilitate și nu ai niciun regret", a conchis judecătorul Jeremy Baker.

O declarație emoționantă a mamei copilei a fost citită înainte sentinței. "Ziua de 12 aprilie a fost cea mai oribilă din viața mea. În acea zi, lucram ca de obicei. Lumea mea s-a prăbușit. Nu puteam să înțeleg ce se întâmplă. Simțeam că nu mai am lacrimi și inima mi-a fost sfâșiată în bucăți. Timpul s-a oprit pentru mine, la fel și dorința de a trăi. Viktorija era scopul vieții mele. Am vrut să mor odată cu ea", a mărturisit Karolina Valantiniene.

Fata a fost lovită de peste 20 de ori

Viktorija îl cunoștea pe băiat, dar îl considera ca pe un simplu prieten și nu avusese contact cu el pentru o perioadă îndelungată, până cu opt zile înainte de a-și găsi sfârșitul.

Copila fusese ademenită să vină la locul respectiv pentru discuta și a fuma marijuana. Însă, atunci când s-au întâlnit, tânărul a început să-i facă avansuri sexuale, influențat de filmele pentru adulți pe care le urmărea pe internet. 

Atunci când Viktorija a refuzat, tânărul a explodat de furie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Tânăr care a ucis o copilă de 14 ani cu ciocanul, condamnat la închisoare pe viață în Marea Britanie