Antena Meniu Search
x

Tânăr ucis de lei după ce a sărit gardul într-un parc safari din India

Un tânăr a fost atacat şi ucis de doi lei într-un parc safari din India. Victima, care nu a fost identificată, a sărit gardul şi a intrat în sanctuarul animalelor. Incidentul a provocat panică şi a dus la evacuarea vizitatorilor.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 22.01.2019, 18:42

Un tânăr a fost atacat şi ucis de doi lei într-un parc safari din India. Victima, care nu a fost identificată, a sărit gardul şi a intrat în sanctuarul animalelor. Incidentul a provocat panică şi a dus la evacuarea vizitatorilor.

Mai multe persoane au fost martore la scena şocantă, produsă în parcul safari din cadrul grădinii zoologice din Chhatbir, una dintre cele mai mari din India.

În mod inexplicabil, un tânăr de aproximativ 20 de ani a sărit gardul de 6 metri înălţime şi a intrat în sanctuarul care găzduieşte patru lei, unde accesul publicului este strict interzis. 

Potrivit NDTV, omul a stat acolo aproximativ 10 minute, timp în care nimeni nu a intervenit. A fost văzut de şoferii de autobuz care transportă turişti în parcul safari când a fost atacat de doi lei, un mascul şi o femelă. Martorii spun că, atunci, victima a început să strige după ajutor. Rănit foarte grav, inclusiv la cap, tânărul a fost dus la spital, dar decesul i-a fost pronunţat la scurt timp.

Leu se odihneşte în cuşca sanctuarului din parcul safari

Echipele de securitate care l-au scos din parc spun că victima fie avea probleme psihice, fie consumase alcool sau substanţe interzise, transmite indianexpress.com. Tânărul era desculţ şi nu avea asupra sa niciun act de identitate.

Leii erau hrăniţi

Tragedia a provocat panică printre vizitatorii aflaţi în acel moment. Ei au fost evacuaţi, iar parcul safari închis publicului.

Conducerea Grădinii Zoologice Chhatbir, din nordul Indiei, spune că leii au fost hrăniţi corespunzător de îngrijitori, dimineaţă, dar au atacat, cel mai probabil, s-au simţit ameninţaţi de străinul care le-a călcat teritoriul.

Harta Indiei cu zona unde se află grădina zoologică

În urma incidentului, paza a fost sporită. A fost deschisă şi o anchetă în care sunt vizate măsurile de securitate, pentru că nimeni nu a observat când tânărul a escaladat gardul parcului safari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Tânăr ucis de lei după ce a sărit gardul într-un parc safari din India