Antena Meniu Search
x

O tânără bolnavă de cancer a murit la doar 2 zile după ce s-a căsătorit: "A fost cea mai mare dorinţă a ei!"

O tânără mamă a murit la doar două zile după ce a spus „da” în faţa ofiţerului de la starea civilă şi şi-a legat destinut alături de logodnicul ei. Era ultima dorinţă, fiind în stadiu terminal, bolnavă de cancer.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.01.2021, 14:49

  • Cea mai mare dorință a ei a fost să se căsătorească.
  • Planul iniţial era să facă nunta la începutul lui 2021.

Jade Caughey, în vârstă de 28 de ani, a murit de cancer în casa ei din Portadown, la două zile după ce s-a căsătorit cu Lee Parker, după ce cuplul a decis să facă nunta chiar de Revelion. Fiii ei, fiul său vitreg şi soţul i-au fost alături în ultimele momente.

Tânăra aflase la mijlocul lunii decembrie că boala cu care a fost diagnosticată, cancer, a avansat, iar tratamentele nu mai dau roade. Cea mai mare dorință a ei a fost să se căsătorească, avându-i pe copii alături, la începutul lui 2021.

Ceremonia a avut loc acasă, alături de familie şi prieteni

Ştiind că se află într-un stadiu terminal, prietenii au început să strângă fonduri pentru a-i putea organiza nunta mult visată ca un omagiu adus lui Jade, iubită şi apreciată de toţi cei care au cunoscut-o.

Speranţele pentru nunta planificată în ianuarie au pierit în momentul în care starea sa de sănătate s-a înrăutăţit, aşa că pe 31 decembrie, chiar de Revelion, cei doi și-au spus da, în casa lor din Portdown.

„La 31 decembrie 2020, eu şi Jade am făcut alegerea de a face nunta, ştia şi ea că trebuie să se întâmple totul într-un timp cât mai scurt. Ne-am căsătorit acasă, înconjuraţi de familie, prieteni, într-o ceremonie foarte intimă. Două zile mai târziu Jade a adormit şi, din păcate, nu s-a mai trezit niciodată. A murit paşnic, acasă, la începutul zilei de 2 ianuarie, cu mine şi tată ei, Billy, ţinând-o de mână. Inimile noastre sunt frânte, dar suntem liniştiţi ştiind că nu mai suferă. Familia noastră vrea să le mulțumească tuturor pentru sprijinul acordat în această perioadă oribilă” a mărturisit Lee.

Tânăra a aflat în decembrie diagnosticul

Cu puțin peste un an în urmă, Jade a început să sufere dureri de cap. Medicul ei i-a spus atunci că are polipi sau mici creșteri în pasajul nazal. I s-au prescris antibiotice și s-a întors la viața ei normală ca mamă a lui Ben, în vârstă de 6 ani şi James, de doar doi ani. Avea grijă inclusiv de fiul ei vitreg Kai, în vârstă de 13 ani.

O programare la unitatea de ORL a spitalului Craigovan a fost făcută, dar mai apoi anulată din cauza pandemiei de coronavirus. A ajuns cu stări de rău la urgenţe şi apoi a fost diagnsoticată. Cancer.

În data de 17 decembrie întreaga familie fusese informată de medici, canceruls e răspândise în partea din spate a capului şi în zona coloanei. A doua zi i s-a spus că mai are doar câteva luni de trăit, potrivit Mirror.

Familia și prietenii au fost invitați să-și aducă ultimul omagiu vineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O tânără bolnavă de cancer a murit la doar 2 zile după ce s-a căsătorit: "A fost cea mai mare dorinţă a ei!"