Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânără de 24 de ani şi-a dat ultima suflare, răpusă de cancer, ținându-l de mână pe iubitul ei, în Anglia: "Era iubirea vieţii mele"

O tânără a murit de cancer, ținându-l de mână pe iubitul ei, în ciuda faptului că medicii i-au spus în urmă cu mai puțin de un an că starea ei era vindecabilă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.05.2021, 20:37

Demi Morrison, în vârstă de 24 de ani, din Newcastle upon Tyne, Anglia, a închis ochii pentru totdeauna alături de iubitul ei, Andrew Charleston, cel care-i promisese că va rămâne alături de ea orice ar fi. El a ţinut-o de mână în ultimele clipe, jurându-i iubirea veşnică şi revederea în lumea de dincolo.

A refuzat să plece de lângă ea mai ales în ultimele zile, hotărât fiind să-şi ţină promisiunea până la capăt.

„Demi a fost dragostea vieții mele, întreaga mea lume, totul. Am fost împreună 24/7 până ieri, când Dumnezeu mi-a luat-o pe frumoasa mea prințesă. Mi-a frânt inima, dar mi-am ţinut promisiunea faţă de ea că îi voi fi alături până la capăt. Şi-a dat ultima suflare în timp ce eu o ţineam de mână şi îi mângâiam capul, spunându-i să nu renunţe încă. Dar nu mai putea să lupte. Luptase şi luptase şi dovedise că fiecare medic din cele 14 zile pe care şi le-a petrecut în spital greşise. Era una la un milion. Nu aş putea iubi pe nimeni aşa cum o iubesc pe Demi. Dragostea pentru ea nu va muri niciodată”, a povestit Andrew.

Cei doi învăţaseră împreună la şcoala Benfield din Newcastle şi au păstrat legătura de-a lungul anilor. Relaţia lor a trecut de la o prietenie la mai mult în momentul în care Andrew s-a întors acasă într-o noapte şi a găsit-o pe Demi în faţa casei, aşteptându-l. De atunci au fost nedespărţiţi.

Pe acelaşi subiect

În urmă cu un an, când a aflat diagnosticul, medicii au asigurat-o pe tânără că tumoarea ei este vindecabilă. Miercuri însă, la doar câteva zile după ce a aflat că mai are câteva luni de trăit, a murit.

Zeci de mesaje de adio

Familia şi prietenii au umplut paginile de socializare cu fotografii şi mesaje de adio. Lauren Bruce, o prietenă din copilărie care a crescut împreună cu Demi în Byker, a povestit despre vacanţele de camping în care mergeau amândouă când erau copii.

„Ai fost cea mai amuzantă fată pe care am întâlnit-o vreodată, viața și sufletul petrecerii - micuța Demi Morrison. Ai luptat atât de mult... Sper că eşti liniştită acum frumoasa noastră”, a scris Lauren.

Prietena ei a deschis şi o pagină de strângere de fonduri pentru a acoperi costurile înmormântării.

„Nu ştiu ce mă voi face fără tine, ai fost viaţa mea, sufletul meu şi cea mai bună prietenă a mea. Sper că eşti în pace şi toată durerea a dispărut. Ne luăm la revedere până ne vom întâlni din nou” a adăugat şi Natasha Morrison, sora ei.

Cancerul a apărut sub forma unui sarcom în picior, pe care medicii din Scoţia nu l-au observat la timp. A fost diagnosticată la întoarcerea ei în nord-est, atunci când cadrele medicale au şi operat-o cu speranţa că se va vindeca.

În ciuda asigurărilor că boala este vindecabilă, cu doar trei zile înainte de Crăciun Demi a aflat că este în stadiu terminal. Deşi prognosticul era iniţial între doi şi cinci ani, timpul i s-a scurtat la „câteva luni”, când medicii au descoperit că celulele canceroase se răspândiseră deja în tot corpul, potrivit The Sun.

„Nu voi uita niciodată amintirile petrecute cu tine în toţi aceşti ani, lacrimile, petrecerile, supărările și râsele pe care le-am trăit împreună. Cum ar fi putut cineva să nu te iubească. Ai fost uimitoare”, a spus şi o altă prietenă, Natalie Graham.

Tânăra şi iubitul ei, Andrew, se mutaseră recent împreună într-un apartament din Heaton.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Tânără de 24 de ani şi-a dat ultima suflare, răpusă de cancer, ținându-l de mână pe iubitul ei, în Anglia: "Era iubirea vieţii mele"