Antena Meniu Search
x

O influenceriţă şi-a înscenat o vacanţă în Bali, dintr-un magazin de mobilă

Nu tot ceea ce vedeţi pe Internet este şi adevărat. A demonstrat-o o tânără din Statele Unite, care a reuşit să-i facă pe oameni să înţeleagă cât de uşor pot fi păcăliţi oamenii în mediul online.

de Redactia Observator

la 19.02.2020, 17:37

Vezi și
  • Natalia Taylor şi-a dorit să vadă cât de atenţi sunt oamenii la detalii
  • Tânăra este cunoscută în mediul online pentru clipurile sale

Nu tot ceea ce vedeţi pe Internet este şi adevărat. A demonstrat-o o tânără din Statele Unite, care a reuşit să-i facă pe oameni să înţeleagă cât de uşor pot fi păcăliţi oamenii în mediul online.

A mizat şi pe faptul că are 300 de mii de urmăritori pe Instagram, deci experimentul nu putea fi contestat. Pe scurt, americanca şi-a făcut fotografii într-un magazin de mobilă, însă s-a pozat atât de inteligent, încât a reuşit să-şi convingă fanii că este în vacanţă în Bali.

Natalia Taylor, în vârstă de 23 de ani, şi-a făcut mai multe poze în magazinul de mobilă astfel încât să pară că se află într-o cameră de hotel. Pentru a fi şi mai credibilă, tânăra a luat şi câteva imagini de pe Internet din Bali şi le-a postat la ea pe profil.

Tânăra a fost în vacanţa perfectă, însă doar virtual. Toată acţiunea Nataliei Taylor a fost făcută cu un scop. Ea a vrut să vadă cât de atenţi sunt oamenii la detalii dar şi să tragă un semnal de alarmă, ca aceştia să nu se lase păcăliţi de aparenţe.

Natalia Taylor a pozat intenţionat cu etichete din magazin lângă ea, însă nimeni nu a observat. Mai mult, a primit mii de comentarii în care urmăritorii îi urau o vacanţă plăcută.

Natalia Taylor care are şi un cont pe Youtube cu peste 1 milion de abonaţi a rămas uimită că nimeni nu şi-a dat seama că este o păcăleală. Tocmai de aceea, a postat imagini de la experimentul făcut în magazinul de modă.

Evident, a stârnit mii de recţii, mai ales de la persoanele care s-au lăsat păcălite. Natalia Taylor le-a promis urmăritorilor că nu o să-i mai mintă în viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O influenceriţă şi-a înscenat o vacanţă în Bali, dintr-un magazin de mobilă