Antena Meniu Search
x

O tânără a hărţuit cu peste 65.000 de SMS-uri un bărbat pe care abia-l cunoscuse

O tânără e acuzată în statul american Arizona că a hărţuit cu peste 65 de mii de SMS-uri un bărbat pe care abia-l cunoscuse. În disperare, victima a cerut ajutorul justiţiei.

Jacqueline Ades, femeia care a hărţuit un bărbat cu 65 de mii de SMS-uri
O tânără din Arizona a hărţuit cu 65 de mii de SMS-uri un bărbat pe care abia îl cunoscuse - New York Post

O tânără e acuzată în statul american Arizona că a hărţuit cu peste 65 de mii de SMS-uri un bărbat pe care abia-l cunoscuse. În disperare, victima a cerut ajutorul justiţiei.

Jacqueline Ades din oraşul Pheonix a făcut o obsesie pentru un bărbat cu care s-a întâlnit doar o singură dată. Abia l-a cunoscut şi a început să-l bombardeze cu mesaje.

Potrivit anchetatorilor americani, ea i-a trimis chiar şi peste 500 de SMS-uri pe zi. Cu timpul, mesajele ei au devenit ameninţătoare.

"Niciodată să nu îndrăzneşti să mă părăseşti... te voi ucide... nu vreau să fiu o criminală", i-a scris femeia de 31 de ani.

Într-un alt mesaj, tânăra maniacă i se descria bărbatului drept "noul Hitler". Situaţia însă s-a agravat şi mai mult. Obsedată de victimă, ea a început să-l urmărească pe bărbat şi a ajuns să îi intre pe furiş în casă. Ba chiar există şi o înregistrare de pe camerele de supraveghere în timp ce Jacqueline Ades face baie în cada tânărului.

Speriat pentru propria viaţă, omul a cerut ajutorul poliţiei în mai multe rânduri. Oamenii legii au escortat-o pe femeie în afara proprietăţii tânărului, dar ea a devenit şi mai ameninţătoare.

În cele din urmă, după ce Jacqueline Ades a ajuns chiar şi la locul de muncă al victimei, a fost arestată. Potrivit acuzaţiilor, ea i-a trimis bărbatului, în mai puţin de un an, peste 65 de mii de SMS-uri, spune New York Post.

VIDEO: Jacqueline Ades adusă în faţa judecătorului, după arestare | Sursa: azcentral.com

În faţa anchetatorilor, femeia a spus că nu a vrut să-i facă rău persoanei pentru care făcuse o obsesie, ci i-a trimis mesajele pentru a se asigura că el nu o va părăsi.

Americanca e acum în arest preventiv, fără cauţiune, şi urmează să fie judecată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O tânără a hărţuit cu peste 65.000 de SMS-uri un bărbat pe care abia-l cunoscuse