Antena Meniu Search
x

O tânără mamă s-a măritat cu un covor, în rochie albă de mireasă: "Nu aș putea fi mai fericită"

O tânără mamă din Marea Britanie s-a căsătorit cu un covor, într-o ceremonie la care au participat familia și prietenii. Îmbrăcată în rochie de mireasă, femeia i-a jurat credință celui pe care îl consideră iubirea vieții.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 07.12.2019, 14:25

O tânără mamă din Marea Britanie s-a căsătorit cu un covor, într-o ceremonie la care au participat familia și prietenii. Îmbrăcată în rochie de mireasă, femeia i-a jurat credință celui pe care îl consideră iubirea vieții.

Atunci când prietenii englezoaicei Bekki Cocks, în vârstă de 26 de ani, i-au spus că ar trebui să se mărite cu covorul, din moment ce a dezvoltat o pasiune mistuitoare pentru el, puțini au crezut că femeia o va lua în serios. Dar s-a întâmplat.

"L-am cumpărat pe Mat (n.r. covorul) acum un an și de atunci mă tot laud, cui mă ascultă, despre cât de mult îl iubesc. A devenit un fel de glumă cu prietenii, care îmi tot spuneau <<dacă îl iubești atât de mult, de ce nu te măriți cu el?>>. Petrec atât de mult timp cu Mat, îl curăț și îl aspir de mai multe ori pe zi și mă asigur că mereu arată de nota 10", a mărturisit femeia, potrivit The Sun

Femeie măritată cu un covor

Într-un final, iubirea pentru covor s-a transformat într-un legământ pe viață. Îmbrăcată în rochie de mireasă complet albă, Bekki a promis că îl va iubi, ajuta și onora pe Mat "până când moartea îi va despărți".

Desigur, un astfel de eveniment nu putea fi oficiat decât într-un magazin de covoare, iar companiile cu produse de îngrijire i-au sărit imediat în ajutor.

Doarme cu el, dar nu îl calcă în picioare

"Când am auzit povestea lui Bekki am simțit că trebuie să facem ceva. Așa că ne-am oferit să îi plătim nunta și să îi dăm produse de îngrijire cât pentru o viață", a declarat un reprezentant al firmei Dr. Beckmann.

Femeia, care are doi copii, se asigură că Mat este mereu curat și lipsit de firimituri, în special pe timpul nopții. "Sunt puțin obsedată de el. Când copiii sunt în pat mă așez pe el și îi spun cele mai intime gânduri", a mărturisit Bekki.

"Nu aș putea fi mai fericită, abia aștept să petrec Crăciunul cu Mat", a mai spus tânăra, care a ținut să precizeze că, deși doarme cu covorul, nu calcă niciodată pe el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » O tânără mamă s-a măritat cu un covor, în rochie albă de mireasă: "Nu aș putea fi mai fericită"