Antena Meniu Search
x

O tânără a murit în Luna de Miere, după ce a mâncat la restaurantul unui hotel

O tânără proaspăt căsătorită a murit în Luna de Miere, după ce a mâncat la restaurantul unui hotel din staţiunea Galle, Sri Lanka.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.05.2019, 15:01

Atâta ea cât şi soţul ei au fost intoxicaţi cu mâncare
Tânăra se căsătorise de aproape o săptămână - Facebook/ush.patel.3

O tânără proaspăt căsătorită a murit în Luna de Miere, după ce a mâncat la restaurantul unui hotel din staţiunea Galle, Sri Lanka.

Usheila Patel, în vârstă de 31 de ani, a murit la doar șase zile după nunta ei și la două zile după ce tânăra s-a cazat alături de perechea ei la un hotel din Galle pentru Luna de Miere.

Soţul tinerei, Khilan Chandaria, a fost oprit în Sri Lanka pentru o audiere oficială în cazul decesului, a declarat poliţia.

Familia tânărului a spus presei britanice că tinerii căsătoriţi au suferit intoxicații severe din cauza alimentelor consumate în Staţiunea Amari Galle.

Soţul în vârstă de 33 de ani, a fost de asemenea intoxicat. Poliția a declarat că o audiere a anchetei va avea loc miercuri, timp în care autoritățile așteaptă rapoarte de toxicologie ordonate de un ofițer medical judiciar.

"Magistratul șef Harshana Kekunawela a ordonat analistului guvernamental să furnizeze toate rapoartele necesare pentru ședința din 15 mai", a declarat un oficial al poliției din Galle.

Instanța deține pașaportul lui Khilan până când magistratul se poate pronunța asupra cauzei decesului, a adăugat oficialul poliției.

"În prezent, magistratul a dat un verdict deschis. Corpul este încă în custodia sistemului judiciar și ținut la morga spitalului Karapitiya " a declarat ofițerul.

Purtătorul de cuvânt al staţiunii Amari, Russell Cool, a menţionat faptul că tânăra s-a îmbolnăvit după ce a mâncat, dar a refuzat tratamentul oferit la un spital medical local, însă a cerut ajutor câteva ore mai târziu.

"Cuplul a consumat o masă ușoară pregătită de hotel, la fel ca și ceilalți oaspeți care sunt în stare bună în acest moment. De asemenea, în posesia lor au existat alte produse consumabile obținute din exteriorul hotelului și le-am înmânat aceste elemente autorităților competente ca parte a investigației lor" a declarat el.

Tânărul de origine britanică, proaspăt căsătorit cu Usheila Patel a declarat că amândoi au avut febră şi au vărsat sânge după ce au luat cina la hotel.

Conform NDTV, cei doi s-au căsătorit pe 19 aprilie și au ajuns în Sri Lanka pe 23 aprilie, la doar două zile după bombardamentele de Paști din trei hoteluri de lux din Colombo și trei biserici unde au fost uciși 258 de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O tânără a murit în Luna de Miere, după ce a mâncat la restaurantul unui hotel