Antena Meniu Search
x

Tânără spitalizată în comă, după o simplă operație estetică la nas, într-o clinică privată din Moscova

Cazul unei tinere care a ajuns în comă după ce a făcut o operație estetică la nas provoacă un uriaș scandal la Moscova. Familia fetei acuză anestezistul.

Fata spitalizată în comă după operația la nas
O tânără de 25 de ani a ajuns la spital în comă, după o rinoplastie - Life News

Cazul unei tinere care a ajuns în comă după ce a făcut o operație estetică la nas provoacă un uriaș scandal la Moscova. Familia fetei acuză anestezistul.

Karolina Sargsyan, de 25 de ani, este într-o stare foarte gravă, la reanimare, într-un spital din Moscova, după o rinoplastie cu evoluție dramatică, la o clinică privată.

Mama fetei spune că tânăra și-a dorit o corectare ușoară a nasului. Operația a fost un succes, dar imediat după intervenție, Karolina a devenit agitată și nu a mai putut dormi.

O asistentă medicală i-a dat două somnifere, iar, după scurt timp, alte două.

În loc să adoarmă însă, fata s-a simțit și mai rău și a început să delireze, a spus mama sa, citată de Life News. Câteva zile mai târziu, tânăra a intrat în comă. Părinții fetei acuză anestezistul clinicii unde a făcut rinoplastia pentru tratamentul administrat și pentru că i-a făcut prea multe injecții.

Cei de la clinică spun că, foarte probabil, pacienta a avut o reacție alergică la unui dintre medicamentele administrate. Verdictul va fi dat însă abia după finalizarea anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Tânără spitalizată în comă, după o simplă operație estetică la nas, într-o clinică privată din Moscova