Antena Meniu Search
x

După ce i-au rămas pantofii blocaţi într-o scurgere, o tânără beată-criţă a smuls grătarul şi a plecat cu el acasă

O tânără de 20 de ani a trecut prin momente pline de „suspans”, după ce s-a întors, beată-criţă, de la o petrecere şi a rămas blocată cu tocurile în gratiile de la canalizare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.02.2019, 12:59

O tânără de 20 de ani a trecut prin momente pline de „suspans”, după ce s-a întors, beată-criţă, de la o petrecere şi a rămas blocată cu tocurile în gratiile de la canalizare. Pentru că nu era în stare să îşi scoată pantofii şi nici nu voia să renunţe la ei, fata a smult grătarul cu tot cu tocuri şi l-a dus în casă. 

Tia-Rae, în vârstă de 20 de ani din Londra, a rămas practic blocată, după ce a călcat cu tocurile într-o gaură de canalizare, acoperită cu un grătar, dar pentru că alcoolul îşi făcuse prea bine efectul, situaţia a degenerat într-un mod de-a dreptul hilar. 

După o noapte lungă şi plină de distracţie, era momentul ca Tia să se îndrepte spre casă. Fiind destul de beată, tânăra nu şi-a dat seama că acolo unde parcase taxiul ei era o gură de canalizare, acoperită cu gratii şi a călcat apăsat, cu tocurile, fix pe ea. 

Evident, pantofii săi au rămas blocaţi între gratii, iar pentru că nu voia să îşi continue drumul descultă şi nici să renunţe la încălţămintea ei, Tia a scos efectiv grătarul şi a plecat cu el acasă. 

Potrivit LadBible, ulterior, a postat o fotografie pe reţelele de socializare, urmată de mesajul „Cred că e just să spun că nu ar trebui să mai beau niciodată în viaţa mea”.

„Când am coborât din maşină pentru a merge spre casă am simţit cum unul dintre picioare a rămas blocat. Nu ştiam de ce, dar am apăsat şi cu celălalt picior ca să mă eliberez. În acel moment am rămas complet blocată, tocurile mele itnraseră printre gratiile de la canalizare.” a povestit Tia, întrebată de zeci de urmăritori cum s-a întâmplat totul. 

„Nu mi-am putut lăsa pantofii afară şi nici nu eram capabilă să stau pe picioarele mele şi să rezolv situaţia la faţa locului, aşa că am luat gratiile cu totul, sperând ca mama să se descurce cu ele” a continuat ea. 

Partea amuzantă este că tânăra, a doua zi nici măcar nu şi-a amintit ce se întâmplase şi a postat încă o fotografie cu mesajul: „ Nu ştiu dacă încă sunt beată sau ce văd e real, dar râd cu lacrimi”

Postarea lui Tia a devenit imediat virală, cu peste 26 de mii de like-uri şi peste 4.000 de comentarii, din partea internauţilor amuzaţi complet de situaţie, conform Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » După ce i-au rămas pantofii blocaţi într-o scurgere, o tânără beată-criţă a smuls grătarul şi a plecat cu el acasă