Antena Meniu Search
x

Ţara membră NATO care nu vrea să distrugă "toate punţile" de comunicare cu Moscova. "Ruşii trebuie auziţi, într-un fel sau altul"

Turcia şi alte ţări trebuie să continue să discute cu Rusia pentru a ajuta la a pune capăt războiului din Ucraina, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei turce, informează Reuters.

de Redactia Observator

la 27.03.2022, 15:06

Turcii afirmă că "ruşii trebuie auziţi, într-un fel sau altul"
Turcii afirmă că "ruşii trebuie auziţi, într-un fel sau altul" - Profimedia

"Dacă toţi ar tăia punţile (de comunicare) cu Rusia, atunci cine va mai discuta cu ei (n.r.cu ruşii)?", a subliniat Ibrahim Kalin de la Forumul internaţional de la Doha. "Ucrainenii trebuie susţinuţi prin toate mijloacele posibile, ca ei să se poată apăra ... însă şi ruşii trebuie auziţi, într-un fel sau altul", a adăugat Kalin, potrivit Agerpres.

Turcia, membră NATO, nu s-a alăturat sancţiunilor împotriva Rusiei

Turcia, membră a NATO, care are legături strânse cu Rusia şi Ucraina, nu s-a alăturat sancţiunilor vizând Moscova. Rusia rămâne principalul furnizor de gaze şi de turişti pentru Turcia, cu care construieşte prima centrală nucleară de pe teritoriul turc.

Totodată, Turcia a calificat invazia Ucrainei ca "inacceptabilă" şi s-a poziţionat ca un mediator pentru a pune capăt războiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ţara membră NATO care nu vrea să distrugă "toate punţile" de comunicare cu Moscova. "Ruşii trebuie auziţi, într-un fel sau altul"