Antena Meniu Search
x

Te ia ameţeala doar privindu-l! Cum arată cel mai complex NOD RUTIER din lume! Credeţi că v-aţi descurca în el? VIDEO

China a finalizat construcţia unui nod rutier atât de complex, încât şoferii se tem că se vor rătăci în el. Are 20 de benzi, cinci nivele şi opt direcţii de mers.

China a finalizat construcţia unui nod rutier atât de complex, încât şoferii se tem că se vor rătăci în el. Are 20 de benzi, cinci nivele şi opt direcţii de mers.

Construcţia nodului rutier de pe autostrada Huangjuewan, din oraşul Chongqing, a fost începută în anul 2009 şi a fost finalizată la sfârşitul lunii mai.

Cu toate acestea va fi dat în folosinţă abia de anul viitor. Constructorii aşteaptă să fie finalizat şi drumul expres spre aeroportul din oraşul chinez Chongqing.

Internauţii au fost uimiţi de complexitatea nodului rutier şi şi-au exprimat îngrijorarea că şoferii s-ar putea rătăci pe benzile sale întortocheate.

Pe acelaşi subiect

Totuşi, dezvoltatorii proiectului susţin că posesorii de carnet îşi pot găsi foarte uşor drumul, dacă urmează indicatoarele instalate pe cele cinci nivele ale structurii.

Potrivit acestora, chiar dacă un şofer s-ar rătăci, la mai puţin de un kilometru ar găsi indicaţii pentru a-şi corecta direcţia de mers.

Oficialii susţin că sistemele de navigaţie au fost deja testate cu succes pe complexul nod rutier, iar cele care au dat rateuri urmează să fie îmbunătăţite în consecinţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Te ia ameţeala doar privindu-l! Cum arată cel mai complex NOD RUTIER din lume! Credeţi că v-aţi descurca în el? VIDEO