Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Te iubim cu toţii foarte mult!'' Fotografie nouă publicată de ziua prinţului William. E alături de cei trei copii

O fotografie în care prinţul de Wales apare alături de cei trei copii ai săi a fost dată publicităţii însoţită de mesajul ''te iubim cu toţii'' pentru a marca cea de-a 42 aniversare a moştenitorului tronului britanic, informează BBC.

de Redactia Observator

la 21.06.2024 , 16:00

Prinţul William împlineşte 42 de ani
Prinţul William împlineşte 42 de ani - Instagram/princeandprincessofwales

Fotografia îl înfăţişează pe prinţ în timp ce execută o săritură în aer alături de cei trei copii - prinţul George, prinţul Louis şi prinţesa Charlotte. Imaginea este însoţită de un mesaj semnat de prinţesa de Wales: ''La mulţi ani, Papa, te iubim cu toţii foarte mult!''.

O fotografie similară, realizată pe plaja Norfolk, a fost publicată de Ziua Tatălui, la începutul acestei săptămâni.

Prima apariţie a prinţesei de Wales

Articolul continuă după reclamă

La începutul lunii, prinţul şi prinţesa de Wales, însoţiţi de cei trei copii, au asistat la ceremonia anuală Trooping the Colour, care celebrează ziua oficială de naştere a regelui Charles. A fost prima apariţie publică de anul acesta a prinţesei Kate - care urmează chimioterapie după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Cu câteva zile înainte de eveniment, prinţesa a dat detalii despre procesul de recuperare şi a spus, într-un comunicat, că ''face progrese'', iar tratamentul va mai continua alte câteva luni. ''Nu sunt încă în afara pericolului'', a spus ea, adăugând că sunt ''şi zile bune, dar şi zile rele''.

Regele Charles urmează la rândul lui tratament pentru o formă de cancer care nu a fost specificată şi a revenit la angajamentele publice la finalul lunii aprilie.

Prinţul William a asistat la meciul Danemarca - Anglia

Joi, prinţul William a asistat la meciul Danemarca-Anglia, în cadrul Euro 2024 din Germania. William a fost fotografiat alături de regele Danemarcei, Frederick, pe stadionul din Frankfurt, unde s-a disputat meciul încheiat cu scorul 1-1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Stiri externe » "Te iubim cu toţii foarte mult!'' Fotografie nouă publicată de ziua prinţului William. E alături de cei trei copii