Meniu LIVE
Search
x

Video Tiger Woods, filmat la volan cu câteva minute înainte de accident: "Va dura câteva luni până va putea merge din nou"

Tiger Woods a fost surprins de camerele video conducând calm pe bulevardul Hawthorne, California, districtul Los Angeles, cu câteva minute înainte de accidentul din care a avut noroc să scape cu viaţă.

De Veronica Micu la 25.02.2021, 08:13

Celebrul jucător de golf a fost filmată marţi dimineaţa, la ora 7:05, pe bulevardul Hawthorne, același drum pe care Woods avea să se răstoarne cu maşina 7 minute mai târziu, potrivit New York Post.

Polițiștii spun că au primit apelul despre accidentul lui Tiger la ora 7:12.

În filmarea obținută și publicată de TMZ, maşina nu pare să aibă viteză. 

Șeriful Alex Villanueva a declarat, însă, că Tiger Woods circula cu o "viteză relativ mai mare" în momentul accidentului.

"Maşina condusă - un SUV de lux - şi faptul că avea centura de siguranţă au contribuit la salvarea vieţii lui", a declarat Carlos Gonzalez, primul poliţist sosit la faţa locului.

El a spus că porţiunea de drum pe care s-a produs accidentul era una în coborâre, cu multe curbe.

Tiger Woods, cu piciorul drept zdrobit după accident

Reamintim că Tiger Woods a fost implicat într-un grav accident de circulație, marți dimineață, în apropiere de Los Angeles.

Jucătorul de golf în vârstă de 45 de ani a fost extras din maşină cu echipamente de descarcerare, apoi transportat de urgență la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

"Tiger Woods a fost implicat într-un accident cu un vehicul în această dimineaţă, în California, în care a suferit mai multe răni la picioare", a declarat agentul său, Mark Steinberg, după accident.

Potrivit New York Post, Woods s-a ales cu fracturi deschise la piciorul drept.

Medicii de la Harbour-UCLA Medical Center au descris „leziuni ortopedice semnificative”, într-o declarație făcută marți, după operația de urgență.

Pentru Woods va urma un drum lung spre recuperare, care va include terapie fizică îndelungată și mai multe operații pe piciorul afectat, au declarat experții americani pentru The Post.

Dr. Anish Mahajan, de la Harbor-UCLA, a declarat că Woods are fracturi deschise la tibia și fibula dreaptă, oasele aflte sub genunchi.

Oasele s-au rupt în mai mult de două bucăți, acest tip de fractură fiind mai predispusă la infecție și durează mai mult timp pentru a se vindeca.

"Este foarte norocos să trăiască", a spus dr. Kirk Campbell, specialist în medicină sportivă și chirurg ortoped, la Departamentul de Chirurgie Ortopedică la NYU Langone Health. 

"Va dura câteva luni până va putea merge din nou", a precizat specialistul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Tiger Woods, filmat la volan cu câteva minute înainte de accident: "Va dura câteva luni până va putea merge din nou"