Antena Meniu Search
x

Topul celor 9 locuri de coșmar în care N-AI VREA să ajungi VREODATĂ!

Sunt destinații în lume unde nici gratis n-ar trebui să mergi în vacanță, mai ales cu iubitul sau iubita, de Valentine’s Day! Și asta pentru că te vei expune unor pericole nebănuite! În continuare, un top care cu siguranță îți va fi de folos în 2014.

1.Buford, Wyoming

Orașul e în paragină și are un singur locuitor. Cu siguranță nu poți avea încredere în el pentru… un tur al orașului.

Via Flickr: funkadelic

2.Insula de gunoi a Pacificului

Insula e practic o masă imobilă de gunoi, situată în mijlocul Pacificului. E atât de mare că poate fi comparată ca dimensiune cu suprafața orașului Texas. Așa că, mai bine mergi în Texas!

Via ambientaljs.blogspot.com

3. Grădina otrăvită din Alnwick, Anglia

După cum îi spune și denumirea, nu e un loc în care să te simți în siguranță! E plin de plante otrăvitoare și carnivore. Legenda spune că unele sunt atât de periculoase că îngrijitorii le țin în spatele gratiilor, ca pe animale.

Via Flickr: jorchet

4. Insula Ramree din Burma

O fi insula Burma una dintre cele mai exotice de pe planeta, dar acest loc numai romantic nu e! Este, de fapt, o mare mlaștină plină cu crocodilir înfometați, plus țânțai care îți dau malarie imediat ce te înțeapă.

Via wordpress.com

5. Zona Alienării, Ucraina

Deși probabil nici Pripyat nu e o alegere bună, Zona Alienării sau Cernobîlul nu e departe de oraș. Din fericire, nu vei avea voie să intri, deși zona e locuită de câteva sute de familii.

Via Flickr: 13bobby

6. Ilha de Queimada Grande, Brazilia

Denumirea exotică te-ar face, cu siguranță, să visezi la paradis. Complet greșit! Insula e plină de mii de șerpi veninoși. De fapt, e locul cu cea mai mare densitate de reptile pe metru pătrat!

Via derazboy.blogfa.com

7. Insula St. Helena

Dacă ajungi în acest loc, în care a fost încarcerat Napoleon până la moarte, probabil lucrurile merg prost. Nu există aeroport și ca să pleci, ai o singură soluție: vapoarele cu containere care merg către Africa de Sud. Dar și acelea, ajung în port o dată la câteva luni.

Via earthphotos.com

8. Insula Izu, Japonia

În mod paradoxal, insula Izu e format dintr-un grup de insulițe. Nu unele obișnuite, ci vulcanice! Fac parte din Tokyo, dar din cauza faptului că aerul miroase a sulf, locuitorii au fost evacuați de două ori – o dată în 1953 și o dată în 2000. Deși în 2005, li s-a permis să se întoarcă, locuitorii sunt acum nevoiți să poarte măști de gaz aproape tot timpul.

Via listverse.com

9. Vulcanii noroioși din Azerbaijan

Nu sunt la fel de periculoși ca cei de mai sus, dar când erup – așa cum s-a întâmplat în 2001 – aruncă în aer flăcări și noroi încins. Cu siguranță, nu ai vrea să te afli în preajma lor!

Via azerbaijan24.com

sursa: stumbleupon.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Topul celor 9 locuri de coșmar în care N-AI VREA să ajungi VREODATĂ!