Antena Meniu Search
x

Tragedie pe o autostradă din Germania. Un român de 32 de ani a murit după ce a fost călcat de patru maşini

Tragedie pe o autostradă din Germania. Un român de 32 de ani a murit după ce a fost călcat de patru vehicule. Bărbatul se afla în maşină împreună cu soţia şi cei trei copii în clipa în care femeia a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un parapet.

De Redactia Observator la 13.11.2019, 15:24
Vezi și

Tragedie pe o autostradă din Germania. Un român de 32 de ani a murit după ce a fost călcat de patru vehicule. Bărbatul se afla în maşină împreună cu soţia şi cei trei copii în clipa în care femeia a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un parapet. Tatăl a încercat apoi să îi scoată copii din maşină, dar afost lovit de un TIR.

Totul se întâmpla duminică seară. Cei patru români se întorceau acasă, într-o localitate aflată la 100 de kilometri de Berlin, în clipa în care femeia a pierdut controlul volanului şi intrat cu maşina într-un parapet.

În urma impactului, fata cea mare a fost proiectată în afara vehiculului, dar a supravieţuit miraculos.

Daniel Tomuta, ruda victimei: El s-a dat jos, nu ştim exact cum, pentru că era maşină în două uşi. Cred că prin portbagaj a sărit sau pe geam, repede şi-a luat copilul din stradă şi l-a dus după parapet, în iarbă.

Românul s-a întors apoi la maşină pentru a-i scoate afară şi pe ceilalţi doi copii. Însă nu a mai apucat să facă asta pentru că a fost lovit de un TIR. Şoferul nu l-ar fi văzut din cauza ceţii dense.

Totul s-a întâmplat sub privirile şocate ale fetei de şapte ani care a fugit să îşi trezească mama. Femeia leşinase în urma impactului.

Daniel Tomuta, ruda victimei: A trecut iar parapetul s-a dus la maşină şi bătea la maică-sa în geam să o cheme să-l vadă pe taică-su.

Trupul bărbatului a mai fost călcat apoi de alte trei maşini. Ultimul vehicul era să o calce chiar şi pe soţia lui care sunase după ajutor.

Martor: Veneam din Spandau şi ne îndreptam cu maşina spre casă. Apoi am trecut cu maşina şi era cineva pe jos, însă era prea târziu.

Potrivit rudelor, victima ar urma acum să fie supusă unei autopsii. Între timp autorităţile au deschis o anchetă şi îl caută pe şoferul de pe TIR.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Tragedie pe o autostradă din Germania. Un român de 32 de ani a murit după ce a fost călcat de patru maşini