Antena Meniu Search
x

Foto Tragedie cumplită pentru o familie, după ce doi fraţi au murit, unul după celălalt, la doar câteva săptămâni distanţă

O familie devastată este în doliu după moartea ambilor copii, la doar câteva săptămâni diferenţă. Cu multă durere se pregătesc acum de înmormântarea fiicei, după moartea bruscă a fratelui ei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 22.01.2021, 13:55

Kirsty Smith şi fratele ei Mark
Tragedie cumplită pentru o familie, după ce doi fraţi au murit unul după celălalt - Facebook / Kirsty Smith
  • Vestea pierderii fratelui ei a afectat-o mult pe tânără.
  • Familia se pregăteşte acum de cea de-a doua înmormântare.

Kirsty Smith, în vârstă de 26 de ani, şi-a dat ultima suflare sâmbătă, fiind găsită fără viaţă în casa iubitului ei. Cu doar șapte săptămâni mai devreme, ea fusese cea care descoperise că fratele ei, Mark, nu respira, relatează TeessideLive.

Cu șapte săptămâni mai devreme, ea fusese cea care descoperise că fratele ei nu respira

Tânăra fusese cea care îşi găsise fratele fără suflare în urmă cu câteva săptămâni. A încercat să-l salveze oferindu-i primul ajutor până la sosirea unei ambulanțe, dar, din păcate, tânărul de 36 de ani a fost declarat decedat de paramedici, pe 28 noiembrie.

Vestea pierderii fratelui ei a afectat-o extrem de mult, potrivit spuselor familiei, însă acum, moartea celor doi i-a lăsat pe toţi cu inimile frânte.

„Kirsty era o persoană grijulie, frumoasă, sinceră, minunată. Avea o inimă de aur. A încercat să-l salveze pe fratele ei Mark. I-a acordat primul ajutor. Mark avea pancreatită și avea atât de multe boli mintale. Era în RAF (Royal Air Force) și avea doi copii frumoși. Avea multe calități minunate și era un desenator talentat. Era un tânăr atât de amuzant. Îi plăcea să râdă și era un tată foarte grijuliu și iubitor pentru cei doi copii ai săi" a spus tatăl celor doi, Stuart Gellatly, în vârstă de 71 de ani.

Kirsty a crescut în Redcar, North Yorkshire, alături de Mark și cei doi frați mai mici ai ei, Adam, de 25 de ani, și Scott, de 24 de ani. Mama ei, Angela, a murit când fata avea doar 10 ani.

De asemenea, era apropiată de sora ei Karen, în vârstă de 49 de ani, și de fratele ei Andrew, în vârstă de 47 de ani, ambii provenind dintr-o relație anterioară a tatălui ei.

Tânăra a învăţat bine şi a ajuns să studieze la Universitatea Teesside, unde a jucat pentru echipa feminină de rugby, dar a lucrat, de asemenea, în Teesside ca hostess pentru Aventus Security. A avut însă şi câteva probleme cu sănătatea din punct de vedere psihic, beneficiind de tratament la Foxrush House din Redcar.

În ziua în care Kirsty a murit, trebuia să-l întâlnească pe fratele său Adam, dar nu s-a întors acasă. Tatăl şi-a dat seama că ceva nu este în regulă în momentul în care nu a reuşit să ia contactul cu ea prin telefon.

Mai târziu a primit apelul pe care niciun părinte nu şi l-ar putea dori vreodată

„M-am dus să dorm şi am primit un telefon de la un poliţist. A spus: Stuart aş vrea să vorbesc cu tine. A venit la mine acasă şi mi-a spus că a murit. Au spus că este posibil să fi suferit un atac de cord puternic. Am vorbit cu iubitul ei, Jamie, și el a spus că se uitaseră împreună la filme și au avut o zi bună. Pentru mine a fost plăcut să știu că a avut parte de momente bune şi a fost fericită înainte să moară. A atins inima tuturor; era o persoană atât de minunată. Eram atât de apropiați, încât este ireal. O să-mi fie dor de această domnișoară atât de mult."

Partenera lui Adam, Kara Baker, a creat o pagină GoFundMe pentru înmormântarea lui Kirsty și a strâns până acum peste 2.000 de lire sterline.

Pe pagina de strângere de fonduri, ea o descrie pe Kirsty ca fiind un „suflet frumos”, o fiică, o soră și o mătușă „mult iubită”, adăugând că familia este „complet distrusă” după moartea lui Mark și a lui Kirsty.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Tragedie cumplită pentru o familie, după ce doi fraţi au murit, unul după celălalt, la doar câteva săptămâni distanţă