Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE fără margini! Un tată și-a UCIS toți cei TREI COPII, dintre care unul avea doar câteva luni. Sute de oameni au plâns la înmormântarea micuților

Sute de oameni s-au adunat într-o biserică din Sacramento pentru a participa la înmormântarea a trei copii, uciși de tatăl lor.

Sute de oameni s-au adunat într-o biserică din Sacramento pentru a participa la înmormântarea a trei copii, uciși de tatăl lor.

Robert Hodges, de 32 de ani, este acuzat că și-a ucis cei trei copii, Kelvin Hodges, 11 ani Julie Hodges, 9 ani, și Lucas Hodges (7 luni), după un incident violent cu soția sa, în apartamentul lor din West Sacramento, pe 13 septembrie.

'Le voi duce dorul pentru totdeauna. Nu va trece nicio zi din viața în care să nu gândesc la ei și în care să nu plâng dispariția lor. A fost o onoare să fiu mama lor și îi voi purta în suflet toată viața mea', a declarat Mai Sheng Vang în fața celor prezenți la înmormântare, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Pe acelaşi subiect

Robert Hodges a fost arestat pe o autostradă din Sacramento (California), după ce poliția a fost chemată la reședința lor în urma unui apel pentru violență domestică. În timp ce polițiștii se îndreptau spre apartament, au primit un nou apel în care se anunța că trei copii ar fi morți.

Polițiștii și serviciile medicale sosite la fața locului au încercat să-i resusciteze, însă fără succes. Toți cei trei copii au fost declarați decedați.

Potrivit avocatului Jeff Reisig, cei doi copii mai mari, Kelvin și Julie, au fost strangulați cu o curea. Nu s-a oferit nicio informație despre cum a murit copilul de șapte luni și nici despre motivul acestor oribile crime.

La înmormântare au fost prezenți și cei șase polițiști și pompieri care au fost prezenți la reședința cuplului, în noaptea de 13 septembrie. 

'Doi dintre copii erau elevi la școala elementată Southport, la fel ca și copiii mei. Erau plini de viață, creativi, iar bebelușul era un copil vesel, care râdea în permanență', a declarat pastorul Micah Moreno, care a condus serviciul funerar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » TRAGEDIE fără margini! Un tată și-a UCIS toți cei TREI COPII, dintre care unul avea doar câteva luni. Sute de oameni au plâns la înmormântarea micuților